Svetlana Horkina: "Coronavirusul este o pedeapsă divină contra Vestului pentru persecutarea Rusiei" - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,3637luni 30 mar 2020

Svetlana Horkina: "Coronavirusul este o pedeapsă divină contra Vestului pentru persecutarea Rusiei"

de Red. Sport Miercuri, 25 martie 2020, 8:51
- a A+
Imagine
A impresionat la multe Campionate Mondiale, Europene și la Jocurile Olimpice, fiind una dintre figurile emblematice ale gimnasticii mondiale. Svetlana Horkina a ieșit din nou în evidență, dar nu pentru vreun exercițiu complex, ci pentru o declarație uluitoare în plină pandemie de coronavirus .Dublă campioană olimpică la paralale inegale (de nouă ori campioană mondială), Horkina este de părere că amânarea Jocurilor Olimpice este o decizie corectă și că este o "pedeapsă de la Dumnezeu" pentru persecuția Rusiei de către Occident.

Svetlana Horkina și "rolul" coronavirusului: Să răzbune Rusia

"În opinia mea, este un fel de pedeapsă divină. Nu întâmplător, imnul nostru spune că Dumnezeu ne protejează pământul.

Amânarea Jocurilor Olimpice este o oportunitate pentru Rusia, de care trebuie să profite pentru a-şi apăra sportivii la Curtea de Arbitraj Sportiv, pentru a se întoarce să concureze de la egal la egal în sportul mondial" - Svetlana Horkina pentru Sport-Express, conform Marca .

În scandalul de dopaj în urma căruia Rusia nu mai are dreptul să alinieze o echipă la Jocurile Olimpice, Horkina este de părere că pedepsele aplicate țării sale sunt de fapt doar o consecință firească a campaniei politice duse împotriva Rusiei.

Născută pe 19 ianuarie 1979, Svetlana Vasilievna Horkina este actualmente deputat în Parlamentul Rusiei din partea partidului Rusia Unită, al președintelui în exercițiu Vladimir Putin.

Până în acest moment, Rusia a raportat 495 de persoane infectate cu Covid-19 . Dintre acestea, 22 s-au însănătoșit și a fost declarat un singur deces.

Captură din Marca.com:


Svetlana Horkina și aurul de la Atlanta 1996:13712 afisari


plin de habotnici in Rusia
t_beriu [utilizator], Miercuri, 25 martie 2020, 9:04
+32/42
Sa vedem ce vor face cand virusul asta apolitic va baga Rusia in corzi. Ca asta se va intampla cu secretomania si negarea evidentelor care se intampla in Rusia. Au suspect de putine cazuri declarate, de parca n-ar exista pe harta. Putin are nevoie de liniste pana la referendumul care sa-l puna presedinte pe viata. Dar curand gunoiul nu va putea fi ascuns sub pres, nici macar de Putin.
Rusia este inchisoarea popoarelor...
DEMA GOGU' [utilizator], Miercuri, 25 martie 2020, 9:01
+31/45
iar Putin ,conducator pe viață, prin negarea valorilor democratiei.
Pandemia nu tine cont de diktatura.
inca 33 de comentarii comenteaza
Cookie Settings