Atacantul lui Getafe, Deyverson, probleme cu autorităţile după ce a încălcat normele de autoizolare/ "Nu pot sta închis. Sunt destul de hiperactiv" - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,3637luni 30 mar 2020

Atacantul lui Getafe, Deyverson, probleme cu autorităţile după ce a încălcat normele de autoizolare/ "Nu pot sta închis. Sunt destul de hiperactiv"

de I.B. Miercuri, 25 martie 2020, 5:54
- a A+
Imagine
Atacantul lui Getafe, Deyverson, a încălcat regulamentul de autoizolare și a părăsit, împreună cu iubita sa, locuinţa. Deyverson era cât pe ce să primească o amendă în valoare de 600 de euro, potrivit Mediafax.Deyverson, jucătorul celor de la Getafe, a dezvăluit că a fost aproape de a primi o amendă pentru că nu a respectat regulamentul impus de autorităţile din Spania. Brazilianul a ieşit la cumpărături alături de iubita sa şi a riscat să primească amendă, regulamentul din Spania spunând că membrii unei familii pot ieşi din casă doar pe rând.

"Am fost la supermarket. Poliţia a vrut să îmi dea amendă 600 de euro pentru că nu avem voie să ieşim decât pe rând, nu ambii o dată. Totul a devenit foarte strict. Nu avem voie să plecăm de acasă", a spus Deyverson.

Acesta nu a fost singurul moment în care Deyverson a avut probleme cu autorităţile spaniole. "Este destul de complicat să stau în casă. Am fost deja avertizat de poliţie pentru că am alergat pe stradă. Nu pot sta închis. Sunt destul de hiperactiv", a mai povestit Deyverson.


570 de afisari


Poate că doctorii nu sunt hiperactivi
Captain Obvious [utilizator], Miercuri, 25 martie 2020, 7:20
-2/2
Dar trebuie sa fie
comenteaza
Cookie Settings