Nemții au creat un site care calculează de câtă hârtie igienică ai nevoie pe perioada izolării. Un site din Germania propune oricui să-şi estimeze nevoia de hârtie igienică - de care magazinele sunt devalizate în contextul pandemiei noului coronavirus. Ca răspuns, un calculator oferă informaţii despre ”durata reală” a folosirii hârtiei igienice, după introducerea unor informaţii de bază, precum numărul de suluri din stoc, potrivit Știrilor Protv.

Faze tariFoto: Colaj foto

„Catedrala de gunoi”: Labirintul din deșeuri construit de un singur om. De peste 30 de ani, un bărbat din Austin, Texas, colectează gunoiul și materialele de construcție aruncate de alte persoane, creând o „sculptură” gigantică în curtea casei sale. Cunoscută drept „Catedrala de gunoi”, structura construită de bărbat este atât de populară în zonă, încât oamenii au organizat aici botezuri sau chiar căsătorii, relatează Incredibilia.

20 curiozităţi despre Irlanda, singura ţară din Europa unde nu există şerpi. 1. Irlanda este o insulă pe care nu se găsesc şerpi de la ultima epocă glaciară. Datorită izolării sale de continentul european, în Irlanda nu pot fi găsite mai multe specii comune în alte părţi din Europa, cum ar fi cârtiţele, nevăstuicile sau căprioarele. 2. Multe nume de familie irlandeze încep cu „Mac” sau „O" ..., ceea ce înseamnă, „fiul lui ..." şi respectiv „nepotul lui ..." în gaelică, scrie Descoperă.

Recomandarea trupei Aerosmith: „Crazy”, dar în mediul online, pe timpul pandemiei de coronavirus. Solistul Aerosmith, Steven Tyler, şi colegii săi de trupă, Joe Perry, Tom Hamilton, Brad Whitford şi Joey Kramer, au distribuit o înregistrare video alcătuită dintr-o serie de imagini înregistrate anterior în care se apropie unii de alţii pentru a sublinia importanţa distanţării sociale şi a respectării unei distanţe de doi metri faţă de celelalte persoane pentru a stopa răspândirea virusului, notează Libertatea.

Un bărbat aflat în izolare a alergat maratonul pe balcon. Izolat în apartamentul său din Toulouse, un pasionat de atletism a găsit o modalitate ingenioasă de a practica în continuare sportul său preferat: a alergat un maraton întreg pe balcon. Elisha Nochomovitz a alergat 42.2 kilometri fără a părăsi balconul de doar șapte metri lungime. Bărbatul spune că și-a considerat gestul o provocare fizică și mentală, scrie Incredibilia.