Harvey Weinstein, rănit în închisoare. Avocații cer o pedeapsă mai blândă - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,3637luni 30 mar 2020

Harvey Weinstein, rănit în închisoare. Avocații cer o pedeapsă mai blândă

de I.B. Marţi, 10 martie 2020, 7:36
- a A+
Imagine
Avocații lui Harvey Weinstein au cerut clemență din partea judecătorului din New York, invocând numeroasele afecțiuni medicale suferite, precum și actele caritabile săvârșite de către acesta în trecut. Mogulul s-ar fi rănit în închisoare duminică, în urma unei căzături, potrivit Mediafax care citează CNN.Harvey Weinstein ar fi căzut duminică dimineață, în timp ce se afla la închisoarea Rikers Island, a declarat purtătorul său de cuvânt, Juda Englemayer, pentru CNN.

Acesta a povestit că Weinstein a acuzat o stare de amețeală înainte de căzătură. "Spune mai mereu că simte palpitații și trăiește cu teama unei comoții, deși nu a fost diagnosticat oficial", a adăugat Englemayer. În urmă cu două săptămâni, Weinstein a ajuns la spital, după ce producătorul de film găsit vinovat pentru viol şi agresiune sexuală a reclamat dureri în piept şi presiune arterială crescută.

Avocaţii săi au solicitat să fie internat la infirmeria închisorii Rikers, iar mogulul ar fi suferit o intervenție medicală înainte de a ajunge acolo. Problemele de sănătate au fost invocate și de avocații săi, care speră să obțină astfel o pedeapsă mai blândă. Producătorul în vârstă de 57 de ani a fost găsit vinovat pentru viol şi agresiune sexuală de un juriu din New York, după cinci zile de deliberări, și riscă până la 25 de ani de închisoare.

Harvey Weinstein va afla sentinţa pe 11 martie.


3693 de afisari


Favoritii mei ever
fat.cat [utilizator], Marţi, 10 martie 2020, 10:40
+5/5
Sunt violatorii care fac opere caritabile. A, si in ciuda acestor actiuni eroice, ajung totusi in puscarie, unde se imbolnavesc grav, incompatibil cu bulaul. Cam ca smenarii din politica romana. Plang in hohote, as we speak. Free f•cking Harvey!
Spre deosebire de judecatorii independenti din RO, insa, celor din State li se cam rupe de aceste suferinte inventate. Cand o sa vedem sentinta, o sa stim unde se situeaza justitia romana, cu pedepsele sale jenante cu suspendare, fata de lumea civilizata.
toți se înbolnăvesc subit când e de carceră
@Dem [utilizator], Marţi, 10 martie 2020, 9:11
+4/4
Când le pipăia pe tinerele actrițe ca să le dea rolul nu îl apuca sigur amețeala ci mergea mai departe și le ”executa”. Așa fac toți când vine momentul să dai seama. Vezi și boala Sorinei Pintea. Nimeni nu e demn
Veți vedea ce pățiți la Judecata de Apoi, dacă există.
inca 1 comentariu comenteaza
Cookie Settings