București FM organizează în perioada 4 martie - 8 aprilie cea de-a doua ediție a concursului destinat trupelor de cover ”Undercover – Bătălia Trupelor”, miza fiind intrarea câștigătorilor în play-list-ul radioului. Concursul este o oportunitate de promovare pentru trupele noi. Jurizarea va fi făcută de Sore și Connect-R.

Afis Undercover-Batalia trupelorFoto: Hotnews

Atmosfera este întreținută de Marius Stoica și Alex Minculescu, realizatorii Matinalului București Fm, BeFm De Dimineață.

„Așteptarea a luat sfârșit. Sezonul 2 de "UNDERCOVER - Bătălia Trupelor" e aici. Exact ca la o continuare de serial tare, sunt foarte curios cine uimește sezonul acesta, cine vine cu acel element de originalitate și, în special, cine vrea la final coroana din acest regat atât de ofertant al trupelor de cover. Din bătălia asta ieșim cu toții câștigați și muzicalizați. Este rândul altor bravi luptători să țină steagul band-ului sus, singura diferență făcând-o felul de a se exprima, în cel mai liber și constructiv mod cu putință. Țin să menționez că aici nimeni nu pariază pe o favorită. Elementul-surpriză apare deseori chiar în rândul membrilor trupei, iar autodepășirea în muzică sună tare bine la radio. Baftă tuturor cu gânduri de viitor, de creații proprii, de bucurie de a fi împreună pe aceeași scenă din București Mall Vitan, începând cu 4 martie, în fiecare miercuri”, spune Marius.

„Povestea merge mai departe. Pentru că, da!, București Fm sprijină trupele de cover să își găsescă identitatea și să se audă la radio! Și cum altfel se pot remarca dacă nu în Mall Vitan în concertul care le poate deschide drumul către succes! Este șansa lor și momentul ca inspirația să își spună cuvântul! Pe note și în fata publicului care îi poate face și mai mari decât sunt!”, completează Alex.

În fiecare miercuri, de la ora 19.00, două trupe intră în concurs și fac spectacol în București Mall Vitan. Trupele care strâng cele mai multe voturi pe Instagramul București Fm ajung în finală.

Ediția aceasta, se vor ”duela”: Trupa Artizan, Bedda Band, The Colours, Emanuel Mirea Band, Trupa Legacy, Trupa Marion, Trupa Nadyla și Trupa Vibes. Ei vor trebui să cânte două piese din repertoriul trupei, una impusă de București Fm, iar cei ajunși în Finală vor trebui să cânte câte o piesă din repertoriul celor doi jurați, Sore și Connect-R.

Ediția din 2019 a fost câștigată de Compania 7.