Greta Thunberg va prezenta în faţa Comisiei Europene "viziunea" sa asupra mediului - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,4674sâmbătă 04 apr 2020

Greta Thunberg va prezenta în faţa Comisiei Europene "viziunea" sa asupra mediului

de V.M. Joi, 27 februarie 2020, 23:51
- a A+
Imagine
Activista ecologistă suedeză Greta Thunberg va participa pe 4 martie la o reuniune a Comisiei Europene dedicată legislaţiei UE privind mediul, a declarat joi o purtătoare de cuvânt a executivului comunitar, potrivit Agerpres ."Preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a invitat-o să le explice membrilor Comisiei Europene viziunea sa asupra mediului. Greta a acceptat", a precizat purtătoarea de cuvânt.

Executivul comunitar va discuta miercurea viitoare, la reuniunea sa săptămânală, proiectul de "Lege privind climatul".

Comisia Europeană a prezentat pe 11 decembrie Pactul ecologic european, o foaie de parcurs ce are drept principal obiectiv atingerea neutralităţii emisiilor de carbon până în anul 2050, şi a promis atunci că va propune, în termen de 100 de zile, primul "act legislativ european privind clima".

Conform Comisiei Europene, politicile actuale vor permite o reducere de numai 60% a emisiilor de gaze cu efect de seră până în anul 2050, astfel că se impun acţiuni mai ambiţioase.

Greta Thunberg, adolescenta devenită simbol al unei generaţii mobilizate împotriva poluării, se va întâlni miercuri şi cu preşedintele Parlamentului European, David Sassoli, şi va susţine un discurs în faţa eurodeputaţilor din comisia de mediu a legislativului european. Ea va participa vineri la Bruxelles la un marş al tinerilor pentru climă.


354 de afisari


Sa razi sau sa plangi?
Alex735 [utilizator], Vineri, 28 februarie 2020, 1:06
+6/8
Asta e intrebarea..
i as baga...
exilatul [utilizator], Vineri, 28 februarie 2020, 1:09
+6/8
la "beci" pe ja-rele de parinti ai aceste fete care isi bat joc de copilul lor bolnav...."" adolescenta devenită simbol al unei generaţii mobilizate împotriva poluării""...desi sunt un adept al oricarei masuri pt. protejarea mediului , nu sunt de acord cu acest circ facut prin manevrarea unui copil ....
inca 4 comentarii comenteaza
Cookie Settings