Jocul de strategie Plague Inc. a fost înlăturat din App Store în China - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,4674sâmbătă 04 apr 2020

Jocul de strategie Plague Inc. a fost înlăturat din App Store în China

de S.J. Joi, 27 februarie 2020, 23:47
- a A+
Imagine
Jocul de strategie în timp real Plague Inc. a fost înlăturat din App Store în China. Producătorul Plague Inc., Ndemic Creations, a emis un comunicat explicând că situația e în afara controlului său și că echipa lucrează la o modalitate de a aduce înapoi jocul fanilor din China, relatează PC Gamer .Într-un comuncat postat pe site-ul official al Ndemic, echipa a explicat că motivul din spatele înlăturării jocului de pe piața chinezească e că acesta "include conținut care este ilegal în China, potrivit autorității de reglementare din domeniu".

Studioul a mai explicat că nu este încă clar dacă înlăturarea jocului este legată de epidemia coronavirus prezentă în China, dată fiind tema jocului, de a răspândi o boală mortală în lume. Postarea se încheie cu mențiunea că se lucrează intens la găsirea unei soluții pentru a readuce jocul în App Store.

În ianuarie Plague Inc. a atins un nivel-record al jucătorilor datorită interesului născut de izbucnirea epidemiei coronavirusului Covid-19.

Cererea a fost atât de ridicată încât Ndemic a fost nevoită să emită o declarație oficială în care să explice că jocul nu este un model științifici și jucătorii ar trebui să se informeze direct de la autoritățile locale responsabile de sănătatea publică.


1306 afisari


Niciun comentariu
comenteaza
Cookie Settings