O femeie din județul Brăila nu se poate întoarce acasă deoarece familia iubitului ei a cerut un ordin de protecție. Judecătorul le-a aprobat cererea, în condițiile în care femeia este acuzată că îi bate frecvent pe iubit și pe părinții acestuia, transmite Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

Cei doi iubiți au împreună un copil și locuiesc în casa părinților băiatului din localitatea Tătaru.

Surse apropiate anchetei spun că în familie au izbucnit numeroase scandaluri provocate de femeie.

După ce consumă alcool, aceasta devine agresivă, distruge lucrurile din casă și îi bate pe membrii familiei, inclusiv pe concubinul său. Polițiștii chemați să pună capăt scandalurilor au întocmit dosar penal pentru violență în familie, dar victimele s-au adresat instanței pentru a cere ordin de protecție împotriva femeii.

Un judecător de la Judecătoria Făurei le-a dat dreptate și i-a interzis femeii să se apropie de casă pe o durată de 30 de zile.

„Obligă intimata ca, pe o durată de 30 zile de la emiterea prezentului ordin de protecţie, să păstreze o distanţă de minim 100 de metri faţă de victime şi de locuinţa acestora. Dispune evacuarea intimatei din locuinţa victimelor, pe o perioadă de 30 zile de la emiterea prezentului ordin de protecţie. Atrage atenţia intimatei că încălcarea măsurilor dispuse prin prezentul ordin de protecţie constituie infracţiune. Prezenta hotărâre se va comunica de îndată structurii Poliţiei Române în a cărei competenţă teritorială îşi au domiciliul victimele", se arată în decizia Judecătoriei Făurei.

În paralel, polițiștii continuă cercetările în cadrul dosarului penal care o vizează pe concubina violentă.