​O femeie a reuşit să urce cu poneiul în avion. Ce motiv a invocat ca să ia animalul cu ea. Fred - aşa se numeşte căluţul - este un animal de terapie, iar proprietara lui a vrut să demonstreze, astfel, că poate zbura fără probleme alături de ceilalţi pasageri ai unei curse de linie. Autorităţile aeronautice americane vor să introducă măsuri noi care limitează rasele de animale cu drept de a zbura alături de pasageri, iar experimentul cu poneiul s-a dovedit a fi un succes, relatează Știrile Protv.

Faze tariFoto: Colaj foto

Dumitru Comânescu, bucureșteanul în vârstă de 111 ani şi 3 luni, al treilea cel mai longeviv bărbat al Planetei. Dumitru Comânescu, în vârstă de 111 ani şi 3 luni, a fost declarat oficial de către Direcţia pentru Evidenţa Persoanelor şi Administrarea Bazelor de Date din cadrul Ministerului Afacerilor Interne "cel mai vârstnic cetăţean român al Municipiului Bucureşti". Născut la 8 noiembrie 1908, Dumitru Comânescu este la ora actuală al treilea cel mai vârstnic bărbat în viaţă din lume, conform clasamentului "Ten oldest living men", al 75-lea cel mai vârstnic bărbat al tuturor timpurilor ("100 verified oldest men") şi a 72-a cea mai vârstnică persoană în viaţă ("100 oldest living people"), scrie Click.

La 43 de ani, este considerată sora fiicei sale de 19 ani. Joleen Diaz, o femeie în vârstă de 43 de ani din California, a fost etichetată drept „cea mai frumoasă mamă din lume” pe contul său de Instagram, unde oamenii o felicită pentru aspectul datorită căruia ea și fiica sa de 19 ani sunt considerate adeseori surori. Diaz, care este învățătoare la o școală primară, spune că nu-i pasă că este luată drept sora fiicei sale, Meilani, o situație pe care cele două o găsesc amuzantă, notează Incredibilia.

Metoda ingenioasă folosită de un bărbat pentru a sta gratuit la hoteluri. Ryan Sentelle State, în vârstă de 37 de ani, ar fi păcălit astfel trei hoteluri din Utah, potrivit poliţiei. Bărbatul dădea drumul la şobolani sau hamsteri, pe care îi aducea de acasă, în camerele de hotel, apoi chema angajaţii şi se plângea că a descoperit animalele sau fecale de rozătoare în camere. Pentru a nu depune plângere la autorităţile competente, State cerea să i se ofere cazare gratuită, relatează Descoperă.ro

Motivul pentru care doi soţi au încercat să fure propria maşină. Supăraţi că maşina lor a fost ridicată şi dusă la un centru de tractări, un cuplu a decis să-şi recupereze maşina prin efracţie. Surprinşi asupra faptului, cei doi încearcă să scape cu forţa din curtea firmei de tractări şi intră cu viteză în poartă, care îl loveşte în plin pe angajatul venit să vadă ce se întâmplă, conform Știrile Protv.