VIDEO ​O emisiune televizată din SUA a căutat o casă pentru "menage a trois" / Momentul a fost extrem de comentat pe Twitter - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,0922vineri 27 nov 2020

VIDEO ​O emisiune televizată din SUA a căutat o casă pentru "menage a trois" / Momentul a fost extrem de comentat pe Twitter

de N.O. Sâmbătă, 15 februarie 2020, 8:04
- a A+
Imagine
O emisiune de televiziune foarte populară în Statele Unite, care ajută familiile să găsească locuința visurilor, a făcut senzație căutând o casă pentru un "menage a trois", relatează AFP.

Difuzată săptămâna aceasta pe canalul HGTV, acest episod al serialului "House Hunters" a urmărit un cuplu căsătorit din Colorado, Lori și Brian și pe partenera lor Geli.Trio-ul voia să caute o casă destul de mare pentru ei, dar și pentru cei doi copii ai cuplului, în vârstă de 10 și 12 ani, cu o baie în care poată încăpea toți trei partneri.

"Am înțeles imediat că Lori este bisexuală și că este interesată de femei și bărbați", a spus Brian în timpul episodului. "Astfel încât am evoluat până la punctul în care ne-am simțit destul de confortabil să primim o altă femeie în viața noastră".

Geli își împarte viața cu cei doi de patru ani.
Episodul "House Hunters", care este la al 17-lea sezon, a fost extrem de comentat pe rețelele social de către telespectatori.
6608 afisariDiscriminare si sexism
Futurist Irefutabil [utilizator], Sâmbătă, 15 februarie 2020, 10:29
+4/8
De ce "menage a trois" inseamna un barbat cu doua femei? De ne nu poate fi o femeie cu doi barbati? In fond, si tranzistoarele pot fi pnp sau npn, fiecare cu avantajele si dezavantajele sale.

Oricum, prefer un menage a trois unui chantage a deux.
Throuples
RoyPeters [utilizator], Sâmbătă, 15 februarie 2020, 20:48
+4/6
exista de cativa ani in SUA si sunt ”celula” de baza a familiilor polyamory, structura legala, etic-poligama, care se extinde, inclusiv in UE, avand la baza principiul excluderii geloziei/rivalitatii si acceptarea sentimentelor armonios partajate intre cei trei membri ai familiei polyamory.

Evolutie naturala a relatiilor umane in New Age. Nimic toxic!
inca 2 comentarii comenteaza