Favoritul lui Macron pentru Primăria Parisului s-a retras din cursă din cauza unui scandal sexual- UPDATE - Hotnews Mobile
1 € 1 USD miercuri 28 oct 2020

Favoritul lui Macron pentru Primăria Parisului s-a retras din cursă din cauza unui scandal sexual- UPDATE

de DG Vineri, 14 februarie 2020, 12:00
- a A+
Imagine
Candidatul favorit al președintelui francez Emmanuel Macron pentru Primăria Parisului, Benjamin Griveaux, s-a retras din cursă din cauza unui scandal sexual generat după publicarea unor mesaje și înregistrări video cu conținut pornografic, scrie Guardian și Euronews .


Înregistrarea a apărut pe blogul unui controversat artist rus, Piotr Pavlenski, potrivit Euronews. Artistul a distribuit capturi video și înregistrări cu conținut sexual pe care Griveaux le-a transmis unei femei. Aceasta le-ar fi trimis ulterior artistului rus. Mesajele compromițătoare au devenit virale pe rețele sociale. Candidatul nici nu a negat, nici nu a infirmat autenticitatea mesajelor respective.

Benjamin Griveaux, fost purtător de cuvânt al guvernului, a declarat vineri dimineață: “Un website și rețele sociale au lansat un atac virulent care vizează viața mea privată. Familia nu merită așa ceva. Nimeni nu ar trebui supus unui astfel de abuz".

Miercuri seara, un site a publicat un video cu mesaje adresate unei femei care ar fi fost trimise de către Griveaux. Videoul a devenit viral pe social media.

“De mai bine de un an, familia mea și cu mine am fost supuși multor remarci defăimătoare, minciuni, zvonuri, atacuri anonime, amenințări cu moartea și dezvăluiri privind conversații private", a declarat Griveaux, adăugând că nu este dispus să își mai expună familia.


2929 de afisariha
john70 [utilizator], Vineri, 14 februarie 2020, 14:38
+4/6
Daca era vorba de barbati dezbracati, castiga sigur alegerile.
adica
nicoR [utilizator], Vineri, 14 februarie 2020, 12:17
+3/3
ii plac gagicile ... mai dezbracate ..
inca 3 comentarii comenteaza