Ponta, un nou atac la Orban: Liberalii sunt fericiți ca la Guvern am schimbat-o pe "Coana Leana" cu "Postelnicu" - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,1525miercuri 28 oct 2020

Ponta, un nou atac la Orban: Liberalii sunt fericiți ca la Guvern am schimbat-o pe "Coana Leana" cu "Postelnicu"

de C.D. Vineri, 14 februarie 2020, 11:00
- a A+
Imagine
​Victor Ponta lansează încă un atac la PNL și Ludovic Orban, acuzându-i pe liberali că România riscă să piardă bani europeni din cauza haosului politic. Liderul Pro România declară că ordonanțele adoptate în ultima ședință a Guvernului dinaintea moțiunii sunt prost făcute, cu greșeli și fără avize, iar dacă ar fi fost trimis în parlament proiectul de lege privind fondurile europene acesta ar fi fost votat.


"Măscăriciul Ludovic Orban a arătat din nou că se comportă că Dragnea / în loc să recunoască faptul că Ordonanțele sunt prost făcute a folosit o frază din repertoriul lui Dragnea “din cauza pârâcioșilor de la Bruxelles" (bănuiesc că se referea la USR - sigur Corina Crețu și nici altcineva nu i-a “pârât")! Faptul că Bufonul lui Iohannis este Măscărici național pe post de Premier pare că nu deranjează votanții liberali / liberalii sunt fericiți că la Guvern am schimbat-o pe “Coana Leana" cu “Postelnicu" ", a scris Ponta pe Facebook .


2385 de afisariEu sunt si mai.....
gigiN [utilizator], Vineri, 14 februarie 2020, 11:31
+5/5
...multumit ca ai fost dat jo tu,plus ca in scurt timp,fiind cea mai mare c....din politica,vei disparea complet din...peisaj!!!
Dottore
Ochii_pe_voi [utilizator], Vineri, 14 februarie 2020, 11:42
+5/5
Infractor de (..), mai ai tupeu sa vorbesti? Ai, pentru ca esti un un gunoi, un nesimtit, complice la nenumarate talharii inca de pe cand purtai geanta puscariasului Nastase. Fecaloid oridinar!
inca 9 comentarii comenteaza