Primăria Capitalei va acorda un ajutor de 500 de lei pentru achiziționarea de ochelari pentru copii - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,1525miercuri 28 oct 2020

Primăria Capitalei va acorda un ajutor de 500 de lei pentru achiziționarea de ochelari pentru copii

de Catiușa Ivanov Vineri, 14 februarie 2020, 10:31
- a A+
Imagine
Primăria Capitalei va acorda un ajutor de maxim 500 de lei/beneficiar pentru achiziționarea de ochelari pentru copiii cu vârste cuprinse între 0 şi 17 ani, care au o recomandare în acest sens de la medicul specialist, potrivit unui proiect aprobat vineri de Consiliul General al Municipiului București. Proiectul de numește "Clar – pentru Copii", iar fondurile alocate în total se ridică la circa 2 milioane lei.


Beneficiarii proiectului sunt copiii cu vârste cuprinse între 0 și 17 ani, cu domiciliul stabil sau viză de reședință în Municipiul Bucureşti, obținută cu cel putin 6 luni înainte de depunerea cererii de aplicare. Banii vor fi dați prin Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București.

"Problemele de vedere la copii sunt adeseori diagnosticate tardiv, deoarece cei mici nu sunt întotdeauna capabili să descrie modificările ce apar in acest sens. De aceea, controlul regulat la oftalmolog reprezintă cea mai eficienta metoda de prevenție, dar si calea sigura de diagnostic prompt. O vedere bună este unul dintre elementele cheie în dezvoltarea unui copil, de la starea generală de sănătate a acestuia, până la performanţa şcolară. Este esențial ca un specialist să verifice vederea unui copil în stadiile importante ale dezvoltării lui sau oricând este suspectată vreo problemă. Majoritatea problemelor pot fi astfel evitate sau corectate rapid", se arată în justificarea proiectului.


1289 de afisaripe banii ei ?
Dr.Mythnick [utilizator], Vineri, 14 februarie 2020, 10:40
+6/6
pe banii ei ? ... prostii care au votat PSD si cei care nu au votat isi merita soarta.
Și ce are de-a face gospodărirea unui oraș cu
Tayen [utilizator], Vineri, 14 februarie 2020, 10:53
+6/6
vederea la copii?
ALTE POMENI???? Ciuma roșie nu a făcut nimic, DAR NIMIC, în Haules-Bucales dar dă pomeni cui crede de cuviință șoldoveanca.
inca 5 comentarii comenteaza