Un bancomat a fost aruncat în aer la Arad. Hoții au fugit cu banii - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,1145miercuri 28 oct 2020

Un bancomat a fost aruncat în aer la Arad. Hoții au fugit cu banii

de Redactia Vineri, 14 februarie 2020, 8:36
- a A+
Imagine
Un bancomat din orașul Arad a fost aruncat în aer vineri dimineață, iar hoții au fugit cu casetele cu bani, potrivit Digi24. Polițiștii sunt la fața locului și fac cercetări.


Claudia Iuga, purtător de cuvânt IPJ Arad, a precizat că incidentul a avut loc în jurul orei 3. "Din informațiile pe care le deținem până la această oră știm că azi noapte în jurul orei 3.20, polițiștii au fost sesizați că ATM-ul unei agenții bancare de pe calea Timișorii a fost distrus prin explozie, din interior reclamându-se lipsa casetelor de valori cu bancnote. S-a constatat că doi autori necunoscuți cu fețele acoperite ar fi pulverizat cu ajutorul unui spray vopsea pe camerele de supraveghere. La fața locului s-a observat un autoturism de teren de culoare închisă. Încă nu avem suma exactă, banca nu a transmis prejudiciul.

Un incident similar a avut loc în urmă cu 3 zile în Sinaia. Un bancomat aflat lângă un hotel din zona castelului Peleș a fost aruncat în aer. Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru furt calificat, distrugere și nerespectarea regimului materiilor explozive.


2556 de afisariStirea nu precizeaza
ipolitic [utilizator], Vineri, 14 februarie 2020, 9:07
+8/8
daca bancomatul mai e in aer sau a cazut deja. Rog clarificare.
Misto, colcaie de hoti in Romania si Politia
lasa [utilizator], Vineri, 14 februarie 2020, 9:11
+5/7
... doarme.
Oameni buni, acum stiti de ce UE ne da la gioale: ca suntem o natiune delasatoare, mai fura unii din Buget, las'ca avem , mai fura unii de la copii, las'ca mai avem, mai sparge unul vreun bancomat, las' ca nu erau mai mult de 15 mii de euro..... mai dam ajutoare sociale unor orbi care conduc masini, sau care unor analabeti, las'ca si ei au dreptul la viata (fara munca), mai umplem orasul de beculete si iepurasi, las'ca e frumos, ce daca nu au spitalele, azilurile ,cresele de mancare destula si colcaie gandacii!
Asta e o ironie , dureroasa.
Treziti-va, gandacii, hotii, vor ajunge chiar in casa voastra, daca nu facem nimic (Parlament +DNA+Politie), iesiti la vot contra incompetentei si nu uitati cat de vremelnici si mici suntem , fiecare in sufrageria lui, si nu avem curajul sa curatam tara asta de HOTI!
inca 11 comentarii comenteaza