Manchester United a anunțat, miercuri, transferul mijlocașului ofensiv portughez Bruno Fernandes, în vârstă de 25 de ani, de la Sporting Lisabona. Suma totală a transferului poate ajunge la 80 de milioane de euro, scrie BBC.

HotNews.roFoto: Hotnews

Prezentarea oficială a jucătorului va avea loc după vizita medicală și stabilirea altor date contractuale, a anunțat clubul Manchester United, pe Twitter.

Manchester United ar urma să plătească o sumă inițială de 55 de milioane de euro pentru achiziționarea lui Bruno Fernandes, însă, conform clauzelor contractuale, valoarea totală a transferului poate ajunge la 80 de milioane de euro.

Bruno Fernandes este un internațional portughez, care s-a făcut remarcat la Sporting Lisabona, echipă la care a ajuns în 2017. La formația din capitala Portugaliei, mijlocașul ofensiv a jucat în 137 de meciuri, reușind 63 de goluri și 52 de pase decisive. În actuala stagiune, el a fost folosit în 28 de partide, punctând de 15 ori și oferind 14 pase de gol.

De-a lungul carierei, Fernandes a mai jucat pentru Boavista, Novara, Udinese și Sampdoria. La echipa națională de seniori a Portugaliei, el a acumulat 19 meciuri, două goluri și a participat la Campionatul Mondial din 2018.

Transferul portughezului este primul făcut de Manchester United în această iarnă. Echipa lui Ole Gunnar Solskjaer ocupă locul cinci în Premier League, cu 34 de puncte acumulate în primele 24 de etape, transmite Mediafax.