Nick Kyrgios s-a arătat foarte afectat de moartea lui Kobe Bryant. Înaintea meciului cu Rafael Nadal, australianul a apărut îmbrăcat într-un tricou al fostului star NBA și nu și-a putut stăpâni lacrimile.

HotNews.roFoto: Hotnews

La intrarea pe Rod Laver Arena, Nick Kyrgios a purtat un tricou al celor de la Los Angeles Lakers, inscripționat cu numele lui Kobe Bryant și numărul 8.

Bryant, de cinci ori campion NBA, a jucat întreaga carieră - 20 de ani - la Los Angeles Lakers, înainte de a se retrage în 2016.

Pentru a-i cinsti o carieră incredibilă, Los Angeles Lakers a retras tricourile cu numerele 8 și 24, cele pe care Bryant le-a purtat la formația din Staples Center.

Kobe Bryant, în vârstă de 41 de ani, a murit duminică, împreună cu fiica lui în vârstă de 13 ani şi alte şapte persoane, după ce elicopterul în care se aflau s-a prăbuşit în apropiere de Los Angeles.

Nick Kyrgios (26 ATP) și Rafael Nadal (1 ATP) se înfruntă pentru un loc în sferturi la Australian Open. Meciul poate fi urmărit la această oră, în direct pe Eurosport.