Anunţul Twitter către utilizatori: Nu actualizaţi aplicaţia de Android la ultima versiune. Reţeaua de microblogging Twitter le-a cerut utilizatorilor care folosesc dispozitive mobile cu sistem de operare Android să nu îşi actualizeze aplicaţia la ultima versiune disponibilă, deoarece include erori. „Cercetăm o problemă la ultima versiune a aplicaţiei noastre pentru Android, care se închide imediat după ce este deschisă”, a transmis compania. În urmă cu o lună, Twitter le-a cerut utilizatorilor să îşi actualizeze urgent aplicaţia la cea mai nouă versiune după ce a fost descoperită o vulnerabilitate care le permitea hackerilor să preia controlul asupra conturilor, informează Descoperă.ro.

UtileFoto: Hotnews

Ce îngrașă și ce nu îngrașă, cu adevărat. Un nutriționist spune că putem slăbi inteligent, fără efort. Slăbirea inteligentă este necesară când vrem să pierdem kilogramele în plus și aflăm cu uimire ce îngrașă și ce nu, cu adevărat. Când vine vorba de a mânca sănătos, automat ne gândim că e ceva scump, care se prepară greu și necesită mult timp. Leanne Ward, o dieteticiană în vârstă de 28 de ani din Brisbane, dorește să demonstreze că nu e așa. Ea spune că avem nevoie de o abordare inteligentă a nutriției, arătând, totodată, că marile mituri legate de alimentație n-au nicio bază reală. În primul rând, ar trebui să ne stabilim ținte acceptabile și realizabile când vorbim de sănătate și stil de viață sănătos, notează Doctorul Zilei.

Combinații de taste pe Netflix: cum faci streaming fără mouse. Mulți utilizatori de Netflix își conectează laptopul la TV în momentul în care fac streaming sau au un desktop dedicat pentru acest scop. În acea situație, ar fi bine să știi cum te uiți la filme doar din taste. Când stai în pat sau pe canapea și navighezi pe Netflix din tastatură, nu îți este foarte confortabil sau rapid să folosești un mouse sau un touchpad. Întotdeauna, combinațiile de taste sau scurtăturile te fac mai rapid. La Netflix, nu există multe, dar sunt suficiente pentru a ajunge facil la ce te interesează. Vezi lista pe Playtech.ro.

Reţete pentru dieta Paleo: mic dejun, prânz şi cină. Dieta Paleo este un plan alimentar despre care multe persoane care l-au urmat susţin că ajută la scăderea în greutate, dar şi la reducerea riscurilor apariţiei afecţiunilor de sănătate. În general, dieta gravitează în jurul consumului de alimente disponibile în era Paleolitică, planul alimentar fiind cunoscut şi sub numele de dieta din epoca de piatră. Înainte de dezvoltarea agriculturii moderne, când oamenii consumau alimente pe care le vânau sau culegeau precum peşte, carne slabă, fructe, legume, nuci şi seminţe. Mai târziu, au apărut alimentele procesate, despre care se afirmă că reprezintă un risc de dezvoltare a anumitor afecţiuni ca boli de inimă, obezitate şi diabet, notează CSID.ro.

Şapte plante care îţi purifică aerul din locuinţă. Elemente decorative apreciate, florile ajută şi la purificarea aerului din locuinţă. Sunt benefice pentru sănătatea ta şi completează armonios orice amenajare. Au capacitatea de a împrospăta aerul, elimină praful, umiditatea în exces, radiaţiile provenite de la aparatura electrocasnică şi substanţele toxice provenite din utilizarea parfumurilor, detergenţilor şi a vopselelor, potrivit Click.ro.