Augustin Viziru va deveni tată și se va căsători în curând. Anunțul făcut după ce s-a retras de la Survivor România, în urma accidentării. „Îmi voi întemeia o familie”. Actorul a părăsit echipa Faimoșilor, în lacrimi, nu înainte de a face un anunț important. Acesta va deveni tată de fată și se va căsători în curând cu iubita lui, pe care o ține în continuare departe de ochii curioșilor, notează Viva.

VedeteFoto: Colaj foto

Mama lui Taylor Swift a fost diagnosticată cu tumoră cerebrală. Mama vedetei, Andrea Swift, în vârstă de 62 de ani, a fost diagnosticată cu tumoră cerebrală în timpul chimioterapiei pentru cancerul la sân depistat în anul 2015 și care a recidivat în luna martie a anului trecut. „În timpul tratamentului au descopeit o tumoră. iar simptomele unei persoane care are o astfel de tumoră sunt foarte diferite de ce a trăit din cauza cancerului la sân până acum. A fost o perioadă foarte dificilă pentru familia noastră”, a declarat Taylor Swift, scrie Libertatea.

Ozzy Osbourne, în vârstă de 71 de ani, a dezvăluit că suferă de Parkinson: «Este o existență mizerabilă». Cântăreţul britanic Ozzy Osbourne, în vârstă de 71 de ani, a dezvăluit că suferă de boala Parkinson şi plănuieşte să se trateze în Elveţia. Acesta a explicat într-un interviu că a fost diagnosticat cu boala în luna februarie a anului trecut. Ozzy Osbourne a mărturisit că a fost diagnosticat cu Parkinson, explicând că anul „2019 a fost cel mai dureros şi cel mai mizerabil” din viața sa, potrivit Click.

Thomas Markle: "Probabil că Meghan mă va mai vedea doar la înmormântare!" Thomas Markle, tatăl în vârstă de 75 de ani al lui Meghan, s-a resemnat. Într-un interviu pentru un documentar care va fi difuzat astăzi de către postul de televiziune Channel 5, fostul regizor de lumini a declarat că nu crede că-şi va mai întâlni vreodată fiica şi că, probabil, aceasta va accepta să-l mai vadă doar când va fi în sicriu, la înmormântarea lui, conform Ok magazine.

Dan Negru și Aurelian Temișan, în doliu după prietenii stinși prematur: «Mă doare, ne doare». Dan a rămas fără un amic răpus de cancer, iar Aurelian suferă după ce o prietenă de familie s-a stins. „M-a năucit vestea despre Cristi Cârlan, vicepreședintele Steaua. A murit la 47 de ani. Cancer. Unul dintre cei mai buni manageri pe care i-a avut sportul românesc. Mă leagă ani mulți de Cristi”, a scris Dan Negru pe conturile sociale. Și Aurelian Temișan resimte dispariția „mamei” de la Naționala Artiștilor, scrie Click.