Iulian Bulai (USR): Votez moţiunea de cenzură dacă nu se mişcă lucrurile, să avem fonduri europene pentru Autostrada A8. Nu ne luați de fraieri - Hotnews Mobile
1 € 4,8068 1 USD 4,4186vineri 28 feb 2020

Iulian Bulai (USR): Votez moţiunea de cenzură dacă nu se mişcă lucrurile, să avem fonduri europene pentru Autostrada A8. Nu ne luați de fraieri

de I.H. Miercuri, 22 ianuarie 2020, 19:23
- a A+
Imagine
Deputatul Iulian Bulai, vicepreşedinte USR, spune că va vota următoarea moţiune de cenzură împotriva Guvernului PNL dacă "nu se mişcă lucrurile, să avem fonduri europene nerambursabile pentru Autostrada A8 în următorul exerciţiu financiar al UE". "Nu mai ignorați Moldova, nu ne luați de fraieri", este mesajul lui Bulai pentru premierul Ludovic Orban."Stimate domnule Orban, ați ignorat Moldova ca ministru al Transporturilor, înțeleg că veți face la fel acum. Dacă nu se mișcă lucrurile să avem fonduri europene nerambursabile pentru Autostrada A8 în următorul exercițiu financiar al UE, vă asigur de faptul că voi vota pentru moțiunea de cenzură la urmatoarea moțiune împotriva acestui guvern. Lipsa infrastructurii în Moldova ne duce la disperare. Ne izolează de România și de Europa și face sute de victime rutiere în zona noastră", a scris pe Facebook deputatul USR.

El spune că "ignorarea Moldovei din partea blatului PSD-PNL de nealocare bugetară (și fonduri europene nerambursabile) pentru infrastructura din Moldova trebuie să înceteze acum".

"Nu mai ignorați Moldova. Nu ne luați de fraieri. Nu ați dat bani Moldovei și asta se știe. Dacă prin pârghiile pe care le aveți acum problema nu se rezolvă cât mai repede, votez cu conștiința împăcată la următoarea moțiune de cenzură. Și mai conving și alți parlamentari moldoveni să o facă. Nemțenii și moldovenii m-au trimis în Parlament să lupt pentru interesul regiunii noastre pe care acum o ignorați. Așa cum ați făcut în ultimii 30 de ani. Nu mai ține. Nu mai avem răbdare pentru promisiuni goale", adaugă Bulai, care se întreabă de ce sunt bani pe fonduri europene nerambursabile pe alte proiecte de infrastructură în țară, dar nu și în Moldova.3522 de afisari


Nu numai Basarabia
clencix [utilizator], Miercuri, 22 ianuarie 2020, 19:54
+5/7
Toată Moldova e România!
Nu vom vota PNL cu toate ca suntem PNL-isti!
Entiu [utilizator], Miercuri, 22 ianuarie 2020, 19:39
+3/9
De ce oare Sud-ișii își bat joc de Bucovina?
Sud-istii nu vor sa avem o autostrada in Bucovina… să fie legată de vest!?


Dezinteres si lipsa de implicare!
Cita birocratie infantuare din partea unor mitici de bucuresti!?
In situatia de fata, ar trebui sa se puna in slujba oamenilor.
Oamenii din zona Bucovinei au nevoie de o autostrada!
Numai in Romanica este brambureala peste tot!
Sud-istii nu vor sa avem autostrazi prin Bucovina, au grija lor, sa fie numai la ei.
Toate proiectele sunt focusate pe Sud. De ce Sud-iștii nu vor să lege Bucovina de Vest? De ce Sudi-știi țin Bucovina, Moldova într-o stare de înapoiere de sute de ani?
Pentru Bucovina, Moldova nu se gasesc niciodata fonduri ca, deh, nu-s bani! Moldova este lasata mereu in saracie, pentru ca moldovenii sunt blegi si tac!
Ei isi fac acolo in SUD tot ce vor: autostrazi, constructii deosebite in detrimentul moldovenilor care totusi au cersit sa se faca unirea la 7/19 august 1858.
In Moldova foarte rar se face cite ceva, aproape nimica...totdeauna doar prin forte proprii si mereu este tinuta in mare saracie.
Aeroportul de la Salcea a ,,inghetat”, soselele peste tot sunt subdimensionate, la autostrazile spre Cluj si Iasi s-a renuntat pentru totdeuna!
De ce oare Sud-ișii își bata joc de Moldova?
Pai atunci hai sa rupem țara-n trei sau patru - Ardeal, Moldova si Valahia si sa ne vedem fiecare de treaba noastră.
De ce nu este lăsataă Moldova să fie legată de vest?
inca 12 comentarii comenteaza
Cookie Settings