Dacian Cioloș anunță fuziunea cu USR după alegerile parlamentare - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,1874duminică 27 sep 2020

Dacian Cioloș anunță fuziunea cu USR după alegerile parlamentare

de S.J. Marţi, 21 ianuarie 2020, 22:46
- a A+
Imagine
Preşedintele PLUS, Dacian Cioloş, a declarat marţi seara că fuziunea cu USR este "în lucru" şi s-a convenit să fie realizată după alegerile parlamentare din acest an, anunță Agerpres.


"Aceste partide deja lucrează împreună de la alegerile europarlamentare, apoi la prezidenţiale, continuăm acum cu o alianţă politică ce începe să îşi structureze şi organe executive de lucru comune. Avem acel Comitet Executiv comun format din şase oameni, avem o comisie de integritate comună, lucrăm într-o comisie de politici publice comună, deci, practic, apropierea asta, fuziunea e în lucru, doar că nu e consfinţită juridic şi am agreat cu colegii de la USR că o s-o facem după alegerile parlamentare, pentru că acum trebuie să ne concentrăm pe campanii", a spus Dacian Cioloş, într-o intervenţia telefonică la TVR1.

Preşedintele USR, Dan Barna, a precizat că acest calendar este unul realist.

"E un calendar foarte realist, pentru că anul acesta, 2020, e anul confirmării şi pentru USR şi PLUS şi pentru Alianţa USR PLUS. Anul acesta e anul în care Alianţa USR PLUS va confirma şi se va consolida ca forţă relevantă. De fapt, de asta am şi candidat la preşedinţia USR, să transform acel partid, şi acum, această alianţă să o transformăm, cu Dacian Cioloş, într-un partid care să conteze pe termen lung în România", a spus Barna, la TVR1.


8045 de afisariIn Sfarsit !!!!!!!!!!!!!
Doru1963 [utilizator], Miercuri, 22 ianuarie 2020, 1:24
+10/22
Bravo! Sper ca romanii sa aleaga pentru prima data in 30 de ani si altceva decat aceiasi indivizi de la PSD si PNL.
se spune ca o poza face cat 1000 de cuvinte
..13 [utilizator], Miercuri, 22 ianuarie 2020, 11:30
+4/4
Rog frumos uitati-va la poza pusa de HN si puteti observa ca majoritatea persoanelor se uita catre dl. Ciolos si nu spre Dan Barna desi unii sunt chiar membrii USR.

Deci a sosit momentul pentru un pas decisiv si ma bucur ca dl. Ciolos a preluat initiativa iar dl. Barna nu mai are cred io nici o varianta decat aceea de a accepta. Sunt prea multe revolte impotriva lui in USR...

Deci mult succes DL. Ciolos si sper sa se nasca o formatiune politica care sa poata sa mearga inainte cu capul sus si coloana dreapta, ma rog cat se poate de dreapta in politica locala...
inca 14 comentarii comenteaza
Cookie Settings