Un bărbat s-a dat sechestrat ca să nu meargă la propria nuntă. Incidentul a avut loc săptămâna trecută în orașul columbian Pitalito. Nestor Vargas, comandantul secției de poliție din localitate, a explicat că în ziua nunții la poliție s-a primit un telefon prin care prietenii mirelui anunțau că acesta fusese sechestrat. Autoritățile au pornit în căutarea mirelui. Ulterior, s-a aflat că acesta era bine mersi în casa unei rude și nici vorbă să fi fost sechestrat, scrie Libertatea.

Faze tariFoto: Colaj foto

Record mondial: au făcut un tort de 6,5 kilometri. 1.500 de bucătari şi patiseri din Kerala, India, au preparat un tort de vanilie lung de 6,5 kilometri şi cântărind 27.000 de kilograme pentru a intra în Cartea Recordurilor Guinness. Evenimentul a fost organizat în această săptămână şi a fost primit cu bucurie de toţi copiii din oraşul Thrissur care au fost invitaţi la desert şi s-au putut înfrupta pe săturate din delicioasele preparate de patiserie. Tortul de vanilie a fost decorat manual cu ornamente de ciocolată albă şi neagră şi a avut 10 cm grosime şi 10 cm înălţime, notează Click.

Spaima cardiacilor: Localul-spital care își îmbolnăvește clienții. Când mănânci un hamburger suculent sau niște cartofi prăjiți tocmai scoși dintr-o baie de ulei, este greu să te gândești că aceste mâncăruri dăunează sănătății. Însă clienților restaurantului Heart Attack Grill („grătarul de infarct”) nu li se permite acest lux. În acest local, decorat să arate ca un spital, ți se amintește mereu că nu ar trebui să consumi mâncare grasă, relatează Incredibilia.

Un căţel de culoare verde deschis s-a născut în Statele Unite. Care este cauza culorii neobişnuite? Preşedintele British Veterinary Association, Daniella Dos Santos, a explicat faptul că nuanţa neaşteptată s-ar putea să aibă o explicaţie cât se poate de simplă: ”culoarea verzuie a căţelului s-ar putea să fie cauzată de meconiu, prima eliminare de fecale a unui mamifer, care s-ar putea să se fi petrecut în acest caz înainte ca puiul să fie fătat”, scrie Descoperă.

TomTato, planta care produce cartofi și roșii în același timp. Compania de horticultură Thompson and Morgan vinde pe piața din Marea Britanie o plantă care produce cartofi și roșii în același timp. Planta, denumită „TomTato”, este un hibrid creat pe cale naturală, fără manipulare genetică. TomTato a fost obținută prin altoirea unei plante de cartof cu o plantă de tomate, conform Incredibilia.