​Andreea Marin a sărbătorit în Bali 3 ani de relaţie cu iubitul consul. Dacă în 2017-2018 nu ştia cum să-şi ascundă mai bine relaţia cu Adrian Brâncoveanu, consul al României în Libia, Andreea Marin s-a convins că bărbatul din viaţa ei merită toată încrederea şi, în ultima perioadă, se afişează tot mai des împreună. Cele mai recente poze sunt din Bali, unde cei doi au petrecut o vacanţă romantică de 10 zile, luată probabil pentru a sărbători cei trei ani de relaţie, notează Click.

VedeteFoto: Colaj foto

Minodora a scăpat de o boală gravă prin operația de micșorare a stomacului: ”La noi în familie toți au diabet”. În urmă cu câțiva ani, Minodora a făcut operație de micșorare de stomac, reușind astfel să slăbească peste 20 de kilograme. Operația nu a ajutat-o, însă, doar în lupta cu kilogramele în plus, ci și în lupta cu o boală gravă. Conform artistei, aceasta ar fi făcut diabet dacă nu apela la intervenția chirurgicală, scrie Viva.

Jojo, tot mai implicată în afacerea cu bijuterii. Când nu apare pe scenă sau nu joacă rolul de mamă full time, Jojo se ocupă de propria afacere cu bijuterii. Brandul ei este combina­ţia între numele său de familie, Grama, şi dinas­tia de Monaco. „Pasiunea mea pentru bijuterii a existat încă de când eram copil. Întotdeau­na mi-a plăcut să le port, să le primesc, să le cercetez”, a spus actrița potrivit Ok magazine.

Charlize Theron a dat detalii despre cea mai nereușită întâlnire a sa. „Când aveam vreo 20 de ani am fost la o întâlnire cu un tip care era super drăguț. Chiar îmi plăcea. M-a invitat la cină. A fost încântător. M-a dus acasă și i-am dat de înțeles că aș vrea să mă sărute”, și-a amintit Charlize Theron. Însă ceea ce a urmat a marcat-o pe vedetă. Bărbatul s-a aplecat la un moment dat spre ea și i-a șoptit: „Sărută-mi nasul”, relatează Libertatea.

Celine Dion, în doliu. Mama celebrei artiste a murit la vârsta de 92 de ani. Therese Dion, supranumită în provincia canadiană francofonă "Maman Dion", a avut 14 copii, Celine Dion fiind cea mai mică (născută în 1968). Ea a contribuit decisiv la lansarea carierei viitoarei cântăreţe cu aproape 250 de milioane de albume vândute, trimiţându-i o casetă impresarului (şi viitorul soţ al Celinei) Rene Angelil, pe când Celine avea doar 12 ani, scrie Click.