Ministrul de Interne nu rupe tradiția întâlnirilor cu controversatul Alexandru Cumpănașu: Mi-a dat o idee foarte bună, "care" am îmbrățișat-o - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,4674vineri 03 apr 2020

Ministrul de Interne nu rupe tradiția întâlnirilor cu controversatul Alexandru Cumpănașu: Mi-a dat o idee foarte bună, "care" am îmbrățișat-o

de I.H. Vineri, 17 ianuarie 2020, 16:20
- a A+
Imagine
Ministrul de Interne, Marcel Vela, nu rupe "tradiția" predecesorilor săi, întâlnindu-se vineri cu controversatul Alexandru Cumpănașu. Vela a spus că Cumpănașu chiar i-a dat o idee foarte bună, pe care o va pune în practică: TelVerde la care elevii să poată reclama probleme din școli - de la trafic de droguri, până la agresiuni din partea profesorilor.Vela a spus, vineri, într-o conferință de presă, că s-a întâlnit cu Alexandru Cumpănașu, care a venit la Ministerul de Interne și i-a dat "o idee foarte bună".

"Discuţia a fost pozitivă. Ne-a dat o idee care (sic) am îmbrăţişat-o şi este foarte bună - de a face un telefon verde, astfel încât elevii, într-un mod anonim, să aibă curaj să prezinte tot ceea ce se întâmplă în şcoală şi vizavi de fenomenul educaţional, şi de fenomenul infracţional. Şi atunci, acest telefon verde, majoritatea copiilor au telefoane, să poată să îl acceseze. Telefonul verde să fie la Ministerul Afacerilor Interne, în conexiune cu Ministerul Educaţiei. Dacă e pe linie infracţională, nu ştiu, traficant de droguri, oameni violenţi, bătaie în clasă, tot ce înseamnă agresiunea dascălilor faţă de copii sau a copiilor faţă de profesori, noi să fim înştiinţaţi în timp operativ. Voi prelua ideea şi săptămâna viitoare să găsim soluţia să o implementăm", a declarat Marcel Vela.

Alexandru Cumpănașu a ținut și el să anunțe pe Facebook că, în calitate de președinte al Coaliței Naționale pentru Modernizarea României, a avut "o întâlnire de lucru" cu ministrul Afacerilor Interne. Cumpănașu spune că au abordat mai multe teme, iar el a propus "mai multe soluții pentru combaterea clanurilor interlope, precum și prevenirea violenței în școli, a traficului de droguri și a racolării și exploatării fetelor pentru prostituție".

Alexandru Cumpănașu, "unchiul" Alexandrei Măceșanu, fata de 15 ani răpită și ucisă de Gheorghe Dincă, a candidat la alegerile prezidențiale, pe fondul tragediei de la Caracal.

În decembrie, Alexandru Cumpănașu a fost pus sub acuzare de procurorii DNA Constanța pentru fraudă, după ce ar fi mințit că deține diplomă de studii superioare atunci când a accesat un post de expert într-un proiect european derulat de Ministerul Dezvoltării și implementat în parteneriat cu SNSPA.

CITEȘTE ȘI:16137 de afisari


cum ma
Contrache [utilizator], Vineri, 17 ianuarie 2020, 16:31
+35/41
sa te intalnesti cu personajul ala si sa iei si notite ??!???
Hai cu alegerile mai repede ,ca asa pe nesimtite si negandite, ne-am procopsit cu PNL pe cap.
Despre banii furati
DomnuTrandafir [utilizator], Vineri, 17 ianuarie 2020, 16:23
+33/35
Spune Cumpanasu ceva?
De ce il ia Vela in brate?
Cumpanasu poate avea idei?
inca 25 de comentarii comenteaza
Cookie Settings