Dan Barna compară scrisoarea PSD către liderii europeni cu secvență la piață: Exact găliganul care te împinge, apoi țipă - Hotnews Mobile
1 € 4,7798 1 USD 4,3348marţi 28 ian 2020

Dan Barna compară scrisoarea PSD către liderii europeni cu secvență la piață: Exact găliganul care te împinge, apoi țipă

de N.O. Marţi, 14 ianuarie 2020, 22:06
- a A+
Imagine
Liderul USR, Dan Barna, a spus, marți seară, că scrisoarea PSD către ambasade, Comisia Europeană și Parlamentul European în care reclamă guvernul PNL că vrea alegeri în două tururi în vară este o "manevră" care seamănă cu o scenă de la piață, în care "găliganul care te împinge, țipă"."Știți secvența aia în care prietene, mame, doamne sau chiar prieteni o pățesc la piață, când câte un ghiolban, câte un găligan se împinge și pe urmă începe să țipe: aoleo, ce ați făcut, m-ați atins?! Exact asta este manevra PSD. Exact găliganul care te împinge, apoi țipă. Cam așa e și manevra PSD. După ce timp de trei ani de zile a urlat de neamestecul țărilor occidentale în omânie, de ce ne vorbește nouă Comisia Europeană, Comisia de la Veneția, ce ne interesează pe noi raportul GRECO, că noi suntem țară independentă, că avem valorile noastre naționale... știți discursul PSD. Brusc acum au descoperit valoarea și valențele extraordinare relațiilor internaționale. E caraghios de-a dreptul", a spus Barna, la Digi24, potrivit Mediafax.


3046 de afisari


Declaratia lui barna
Theros [utilizator], Miercuri, 15 ianuarie 2020, 9:02
0/4
Mai barna iti cere un om care crede ca tanara generatie trebuie sa vina in "locul" celor maturi de azi sa te retragi din politica ca nu ai"chemare" !! Tu cand taci esti mai destept, iar cand vorbesti esti asa cum singur spui "galiganul " care tipa fara sa gandeasca! Cu asemenea elemente ca tine , cvasimajoritatea tinerilor prefera sa se alature unor politicieni maturi ca sa invete ceva. Altfel raman ca tine BATA!!
e greu sa lamuresti un "galigan " ca barna ...
mbananna [utilizator], Joi, 16 ianuarie 2020, 15:44
0/0
nu-si vede barna din ochii lui , dar vorbeste cu nonshalanta despre altii ! nu-l mai votez , mai ales ca se da poporean si el face concediile in insule exotice ! "ezact ca-n caragiale "unde esti tu dle caragiale , sa ne radem putin mai mult decat acum !
inca 1 comentariu comenteaza
Cookie Settings