Boris Johnson respinge cererea pentru organizarea unui nou referendum privind independența Scoției - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,3203vineri 05 iun 2020

Boris Johnson respinge cererea pentru organizarea unui nou referendum privind independența Scoției

de DG Marţi, 14 ianuarie 2020, 13:49
- a A+
Imagine
Boris Johnson a respins, oficial, solicitarea înaintată de Nicola Sturgeon pentru organizarea celui de-al doilea referendum privind independența Scoției.

Într-un răspuns scurt de șase paragrafe, premierul Marii Britanii a susținut că Sturgeon ar trebui să respecte promisiunea pe care a făcut-o în 2014 atunci când a avut loc primul referendum, ocazie cu care a spus că este "un eveniment care are loc o singură dată într-o generație".


La acea dată, scoțienii au respins independența, optând pentru rămânerea în interiorul Regatului Unit.

Johnson a mai susținut că va continua să respecte decizia democratică luată atunci de scoțieni.


2399 de afisari


Ca mitic de București pot recunoaște
bilbofil [utilizator], Marţi, 14 ianuarie 2020, 15:24
+1/3
În Regatul Unit miticii sînt în Scoția, în Irlanda de Nord (la greu) și în niște străfunduri calamitate economic din Țara Galilor. Ca și la București, dacă ai privi de aproape au și succese, unele notabile. Dar prosperitatea și securitatea lor depind de Londra. De unde iau și direcția în activitățile lor economice care altfel ar fi sufocate de socialism și de eterna problemă a socialismului, imposibilitatea calculării costurilor de producție.

Adevărat, ca și miticii de România, care au Dunărea, partea mai interesantă din hidrocarburi și ieșirea la mare, plus o mînă de lucru mult mai ieftină decît este mai puțin productivă. Dar, evident, Dumnezeu îți dă, dar în traistă nu-ți bagă.

Și aici este diferența esențială dintre noi și miticii lor. Miticii de aici nu se supără cînd vin ardelenii să facă treabă pe bani „la ei acasă” și mult mai mulți sînt dispuși să învețe și să își ascută urechile. Dacă ai auzi cu țîfnă vorbesc scoțienii de exploatatorii sudiști care le cer să facă ce cere piața nu cum au învățat ei de la tata, cu utilaje victoriene sau, preferabil, dinaintea unirii Angliei la Scoția!
mai devreme sau mai tarziu
Ochii_pe_voi [utilizator], Marţi, 14 ianuarie 2020, 14:16
0/10
Scotia va fi independenta. Istoria nu poate fi tinuta pe loc. Aviz Miticilor din Bucuresti!
inca 2 comentarii comenteaza
Cookie Settings