Guvernul vrea să amâne intrarea în vigoare a dublării alocațiilor. Decizia, în următoarea ședință de Guvern - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,3203vineri 05 iun 2020

Guvernul vrea să amâne intrarea în vigoare a dublării alocațiilor. Decizia, în următoarea ședință de Guvern

de D.D. Marţi, 14 ianuarie 2020, 13:32
- a A+
Imagine
Cu legea privind dublarea alocațiilor pentru copii promulgată de președintele Iohannis , Guvernul vrea să amâne intrarea în vigoare până în a doua jumătate a anului. Decizia ar urma să fie luată în următoarea ședință de Guvern, potrivit unor surse politice.


De altfel, premierul Ludovic Orban a anunțat acest lucru vineri, după întâlnirea de la Cotroceni cu șeful statului.

"Poziția preşedintelui este firească, a spus că intenția domniei sale este de a promulga legea. Sigur, noi suntem puși într-o situaţie în care, şi dacă am vrea, nu am putea majora alocațiile. Cel mai probabil soluția pe care o vom alege este aceea de a proroga termenul de intrare în vigoare a legii până când vom avea posibilitatea de a asigura resurse financiare în bugetul de stat, iar aici ştiţi foarte bine că nu se poate face lucrul acesta decât la rectificarea bugetară, care nu se poate face decât după data de 1 iulie", a declarat vineri Ludovic Orban.

Guvernul are termen pentru a interveni de doar trei zile de la publicarea legii promulgate în Monitorul Oficial.

Soluția prorogării se poate formaliza doar prin adoptarea unei ordonanțe de urgență.


7085 de afisari


pensii speciale
drago [utilizator], Marţi, 14 ianuarie 2020, 14:18
+22/22
Coroborat cu faptul ca nu au facut nimic privind abrogarea pensiilor speciale , ba chiar ca au dat inapoi, aminarea cresterii alocatiilor va fi o adevarata sinucidere electorala pentru PNL! Mai ales ca PSD a preluat stafeta obisnuita a tuturor partidelor din opozitie de abrogare a pensiilor speciale (cind ajung la putere toti dau inapoi , ca dovada a faptului ca aceasta clasa de privilegiati cu salarii si pensii speciale detine cu adevarat puterea in Romania sau ca cei care detin puterea sint dependenti de aceasta clasa).
Mda
Fanel01 [utilizator], Marţi, 14 ianuarie 2020, 14:51
+18/20
Anulati toate pensiile speciale, sa fie platite cum sunt ale tuturor oamenilor in functie de cat au contribuit si dati bani la copii.
inca 30 de comentarii comenteaza
Cookie Settings