Un nou șef la Cadastru: Un liberal de Alba cu afaceri chiar în domeniul cadastrului - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,3203vineri 05 iun 2020

Un nou șef la Cadastru: Un liberal de Alba cu afaceri chiar în domeniul cadastrului

de CP Marţi, 14 ianuarie 2020, 13:16
- a A+
Imagine
Șeful Agenției Naționale de Cadastru și Publicitate Imobiliară, Radu-Codruț Ștefănescu, a fost schimbat, potrivit unei decizii semnate de premierul Ludovic Orban, fiind numit în locul său Alexandru Laurențiu Blaga, membru PNL Alba.


În vara lui 2019, acesta a fost acuzat de Beniamin Todosiu, președintele USR Alba, că ar fi beneficiat de bani publici pentru afaceri în domeniul cadastrului, prin firmele pe care le controlează, primind multe contracte prin încredințare directă.

Contractele au fost acordate, potrivit liderului USR Alba, de Primăria Alba Iulia, dominată de liberali, colegii de pe lista de candidați PNL la consiliul local Alba Iulia, pentru realizarea lucrărilor în vederea înscrierii în cartea funciara a străzilor și bulevardelor din municipiul Alba Iulia, scria Mesagerul de Alba în august 2019.

Reprezentantul USR mai spunea că un alt contract, a fost acordat de Primăria Gârbova, la fel, dominată de PNL, în valoare de 50.400 lei, pentru întocmirea cadastrului sistematic.


3183 de afisari


Pleaca ai lor, vin ai lor
Doru1963 [utilizator], Marţi, 14 ianuarie 2020, 13:21
+8/10
PNL, acelasi partid mamut ca si PSD, cu aceleasi deprinderi.
Unde sunt concursurile corecte astfel incat doar cei mai bine pregatiti sa le ocupe? Nu s-a schimbat nimic.
A sosit vremea
Ochii_pe_voi [utilizator], Marţi, 14 ianuarie 2020, 13:37
+6/8
E timpul ca mafia uslașă să iși facă plinul. Camarazii infractorului Fenechiu de la iași deja isi freaca palmele de nerabdare. Ludovic Mandolina da din gura, zice ca face si nu face. Atât!
inca 1 comentariu comenteaza
Cookie Settings