​SONDAJ Primarul din Târgu Mureș vrea obligații și anchete sociale pentru cuplurile care vor un copil. Ce părere aveți? - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,3203vineri 05 iun 2020

​SONDAJ Primarul din Târgu Mureș vrea obligații și anchete sociale pentru cuplurile care vor un copil. Ce părere aveți?

de Red. Stiri Marţi, 14 ianuarie 2020, 10:50
- a A+
Imagine
​Primarul din Târgu Mureș, Dorin Florea, a propus o serie de măsuri radicale pentru cuplurile care vor copii. El vrea o "anchetă socială" obligatorie pentru astfel de cupluri, iar viitorii părință să fie obligați să dovedească o situație stabilă (loc de muncă, locuință, situație financiară acceptabilă, nivel minim de educație). El susține și o vârstă minimă legală la care să poți deveni părinte. Dacă nu, afirmă el, "consider că statul va trebui să preia copilul", cu posibilitatea ca părinții să îl recupereze când îndeplinesc condițiile legale. Primarul s-a referit explicit la comunitatea romă, susținând că reprezentanții acesteia n-ar mai face copii doar pentru bani din alocații și a spus că "îl doare în fund" de cei care îl fac nazist - detalii .


  • Sondaj HotNews.ro: Ce părere aveți de propunerile primarului din Târgu Mureș?
12953 de afisari


Mda
Tony_K [utilizator], Marţi, 14 ianuarie 2020, 11:13
+41/55
Nu e buna comparatia ta. Tara are nevoie de copii dar are in primul rand nevoie de viitori adulti responsabili, care sa contribuie la bunastarea societatii ci nu putori (in special tuciurii) care se gandesc doar cum sa pacaleasca munca toata viata lor si doar sa suga de la stat ajutoare sociale. Sunt de acord cu primarul, chiar daca este un pic drastic dar trebuie sa ne gandim ce fel de cetateni vrea tara asta in viitor.
Cea mai simpla solutie,
ABBV [utilizator], Marţi, 14 ianuarie 2020, 11:39
+19/21
desfintarea alocatie cum o stim in prezent. Si deducerea ei din venitul parintelui sau parintilor angajat cu forme legale.
In felul acesta cel ce contribuie beneficiaza. Sunt si tigani care muncesc si trebuie sa beneficieze de drepturi egale. Singura diferenta care este corecta a fi facuta, este intre cel ce contribuie si cel ce nu contribuie.
inca 53 de comentarii comenteaza
Cookie Settings