Compania aflată la baza procedurii de destituire a lui Donald Trump, ţinta hackerilor ruşi - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,3203vineri 05 iun 2020

Compania aflată la baza procedurii de destituire a lui Donald Trump, ţinta hackerilor ruşi

de I.H. Marţi, 14 ianuarie 2020, 9:39
- a A+
Imagine
​Compania ucraineană aflată la baza procedurii de destituire a preşedintelui american Donald Trump a fost vizată în toamnă de un atac cibernetic din partea hackerilor ruşi, chiar în momentul în care în Congres erau audiați martori în acest caz, a dezvăluit luni o societate specializată, citată de mai multe cotidiene americane, potrivit AFP.


Preşedintele american este vizat de o procedură de destituire, acuzat că a condiţionat acordarea unui ajutor militar de 400 milioane de dolari către Ucraina de începerea unei anchete împotriva unui potenţial rival la prezidenţiale, Joe Biden.

Trump afirmă că nu are nimic să-şi reproşeze şi îi acuză, fără probe, pe fostul vicepreşedinte democrat Joe Biden şi pe fiul său Hunter de 'corupţie', în special pentru că acesta din urmă făcuse parte din consiliului director al holdingului Burisma, un grup gazier ucrainean suspectat într-un timp de practici îndoielnice.

Acest holding a fost vizat de hackeri având legătură cu Serviciul de informaţii militare rus (GRU) la mijlocul lunii noiembrie, afirmă New York Times şi Wall Street Journal, în baza unui raport publicat de o societate informatică de pe Silicon Valley, specializată în combaterea atacurilor cibernetice.

Conform societăţii Area 1, atacul a fost 'reuşit'.

Metodele utilizate de hackeri erau foarte asemănătoare cu cele utilizate în timpul piratării emailurilor unor înalţi responsabili democraţi în campania prezidenţială din 2016. Respectivele atacuri cibernetice au fost atribuite Rusiei de către agenţiile de informaţii americane.

La 18 decembrie, Donald Trump a fost pus sub acuzare de Camera Reprezentanţilor, controlată de o majoritate democrată, pentru 'abuz de putere' şi 'obstrucţionare a bunului mers al activităţii Congresului'.

În următoarea etapă, preşedintele american trebuie să fie judecat în Senat, controlat de o majoritate republicană care îi este pentru moment loială, şi ar putea să fie, cel mai probabil, achitat. (Sursa: Agerpres)1565 de afisari


Ei nu zic nimic. Doar sugerează insistent :)))
YorkshireTerrier [utilizator], Marţi, 14 ianuarie 2020, 13:21
+5/9
Articolul este incorect si prin afirmatia despre „începerea unei anchete împotriva unui potenţial rival la prezidenţiale, Joe Biden”. Ancheta ucraineană il viza pe Hunter Biden, nu pe ta-su, dar rezultatele ei ar putea sa-l pună într-o lumină proastă si pe Sleepy Joe. Si ce facem in cazul asta? E interzisa cercetarea oricarei persoane care ar putea afecta imaginea candidatilor? Asta e un fel de imunitate extinsă... dar numai pentru dimocrati!
?
Amerlocu [utilizator], Marţi, 14 ianuarie 2020, 13:27
+5/11
Iată că după doi ani de anchetă condusă de cei mai turbați stângiști având la dispoziție resurse nelimitate Mueller a trebuit să o lase baltă negăsind nici cea mai mică dovadă că ar fi existat vreo legătură între campania electorală a lui Trump și Rusia.

Între timp am aflat că fiul avocat inept și dependent de droguri al lui Biden a fost angajat cu o leafă fixă de $50000/lună (+bonificații scoțînd o medie de $88000/lună) de o companie de stat ucraineană ca expert în petrol și gaze. Respectiv că șoțul al pe atunci secretarei de stat Hillaruy Clinton, ținea la întruniri ale „oamenilor de afaceri” de la Moscova disursuri de 30 de minute la jumătate de milion de dolari bucata.

Și ca să ne arate că Hillary era imparțială canalul TV NBC a angajat-o pe fetița lui Hillary și Bill ca și „corespondent special”, plătindu-i poveștile despre starea ei sufletească (difuzate după miezul nopții) la peste $26000/minut! Printr-o coincidență, în acea perioadă NBC a reușit cumva să aibă un număr „recotd de știri pe surse”, provenite din scurgerile de la Departamentul de Stat păstorit de buna Hillary...

Cinste și ingtegritate cât încape în rândurile stângii...
inca 5 comentarii comenteaza
Cookie Settings