Bătălia pentru Capitală. Traian Băsescu: Nicusor Dan trebuie să fie candidatul comun în orice condiții/ Rareș Bogdan: Eu nu voi candida. N. Dan trebuie să se înscrie în PNL. Altfel, nu îl susțin - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,3517joi 04 iun 2020

Bătălia pentru Capitală. Traian Băsescu: Nicusor Dan trebuie să fie candidatul comun în orice condiții/ Rareș Bogdan: Eu nu voi candida. N. Dan trebuie să se înscrie în PNL. Altfel, nu îl susțin

de I.B. Luni, 30 decembrie 2019, 22:18
- a A+
Imagine
​Fostul președinte Traian Băsescu a declarat, luni seară, la Digi 24, că nu vede un alt candidat mai bun la primăria Capitalei ca Nicușor Dan și le cere tuturor fortțelor politice de dreapta să-l susțină în orice condiții.


"Te aștepți să candideze în orice condiții. Omul ăsta, de mai bine de 15 ani, și-a legat viața lui de București și nu-i poate cere nimeni să stea acasă. Vlad Voiculescu, exponentul unei structuri [....] mai bine să se ocupe de medicamente. Rareș Bogdan - dacă o să vrea să candideze- o să-i propun să-și reia activitatea de jurnalist. Trebuie coalizată dreapta pentru a avea certitudinea unei victorii, fiindcă Firea stă foarte bine în sondaje", a declarat Băsescu.

Rareș Bogdan: Eu nu voi candida la Primăria Capitalei. Nicușor Dan trebuie să intre în PNL, altfel mă voi opune susținerii unui independent

Liberalul Rareș Bogdan a declarat luni seară, la România TV, că nu va candida la primăria Capitalei, dar îi cere lui Nicușor Dan să se înscrie în PNL deoarece, în caz contrar, se va opune susținerii candidaturii unui independent.

"Eu nu voi candida, dar în schimb voi fi implicat în campanie. La București, Nicușor Dan trebuie să intre în PNL. Altfel, mă voi opune susținerii unui independent. Îmi doresc un candidat care s-o bată sută la sută, din primul tur, pe Gabriela Firea. Dacă toate partidele care susțin acum Guvernul se vor pune la masă și vor negocia, iar în urma sondajelor, vom găsi un candidat unic, atunci vom vedea, dar e o decizie politică", a declarat Rareș Bogdan, citeaza b1.ro .


8181 de afisari


Nu e deloc sinistru
Nyk1 [utilizator], Luni, 30 decembrie 2019, 22:41
+25/39
Este cel mai bun președinte pe care l-a avut România. Fără el, nu ar fi existat DNA, iar un PSDist ambițios precum Dragnea i-ar fi succedat lui Năstase și ar fi fost acum în libertate, probabil într-o poziție de putere (președinte sau prim-ministru).
Doua lucruri ma inspaimanta pe mine
imi_pasa_de_romania [utilizator], Luni, 30 decembrie 2019, 23:06
+14/24
1. Ca Firea inca sta bine in sondaje
2. Rares face fix ce a facut Paleologu: blat pe la spate cu PSD ca sa slabeasca coalitia de centru-dreapta
inca 23 de comentarii comenteaza
Cookie Settings