​Am luat la pas unele din cele mai importante parcuri din București, ca să vedem pe ce s-au dus banii bucureștenilor în ceea ce privește decorațiunile de Sărbători. Sunt cu adevărat de bun gust sau kitsch-uri ordinare menite doar să distragă atenția de la urâțenia orașului?

Parcul Alexandru Ioan Cuza (IOR)Foto: Eli Driu

Majoritatea parcurilor din București s-au umplut și anul acesta de luminițe și decorațiuni colorate care ar fi trebuit, poate, să-i facă pe oameni să uite de problemele mari ale orașului din restul anului. Sigur că e mai ușor să pui luminițe în copaci decât să repari țevi de încălzire sau să asfaltezi drumuri, dar să zicem că de Crăciun și Anul Nou toată lumea vrea să fie mai bună.

Mai buni am vrut să fim și noi și am luat la pas parcurile din Capitală să vedem ce au făcut primăriile de sector cu 1,5 milioane de lei pe care i-au cheltuit, potrivit informațiior Hotnews.ro, pentru decorațiunile de sărbători din anul acesta. Nu am reușit să ajungem la o concluzie dacă decorațiunile sunt de bun gust sau kitsch-uri, așa că așteptăm părerea cititorilor.

Parcul Cișmigiu

Parcul Cișmigiu

Parcul Florilor

Parcul Alexandru Ioan Cuza

Parcul Alexandru Ioan Cuza

Parcul Lumea Copiilor

Parcul Drumul Taberei

Parcul Drumul Taberei

Parcul Drumul Taberei

Parcul Național

Parcul Obor

Parcul Orășelul Copiilor

Parcul Sebastian

Parcul Sebastian

Parcul Unirii

Parcul Carol