Dragoș Moldovan (echipa lui Tudor Chirilă) a câștigat Vocea României 2019. Pe locul 2 s-a clasat Andi Țolea (echipa Smiley), potrivit Libertatea.

Dragoș Moldovan Foto: Captură Youtube

Concurentul din echipa lui Tudor Chirilă a convins publicul că merită trofeul după ce a interpretat în finală piesele „Show Must Go On” a trupei Queen, „Cântec prost” (împreună cu antrenorul) și „Still Loving You” de la Scorpions (alături de Tiberiu Albu). Tudor Chirilă a obținut al patrulea succes ca antrenor, după Tiberiu Albu (2014), Cristina Bălan (2015) și Teodora Buciu (2016).

Dragoș s-a calificat în finală după ce a interpretat în semifinale melodia „Always” de la Bon Jovi.

Dragoș este student la Conservatorul din Timișoara. Acesta are și o trupă rock, care se numește Pandora. Concurentul de la Vocea României se ocupă și cu dresajul canin. Tânărul de 21 de ani a trecut prin momente grele în anul 2016, atunci când a suferit un grav accident auto. A fost în comă timp de două săptămâni și a suferit două operații, la cap și la mână. Medicii au fost nevoiți să-i extragă bucăți din osul cranian. După trauma suferită, cântărețul a decis să se bucure mai mult de plăcerile vieții.