Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii recrutează director de social media, care să se ocupe de dezvoltarea imaginii sale pe reţelele de socializare online şi să atragă cât mai mulți fani, urmând să primească un salariu săptămânal de 1.200 de euro, scrie tabloidul The Sun, citat de Mediafax.

Regina Elisabeta IIFoto: thediamondjubilee.org

Un salariu anual cuprins între „45.000 și 50.000” de lire sterline, respectiv 53.978 - 59.976 de euro este ceea ce se oferă pentru acest post.

Respectiva persoană va gestiona conturile de social media ale reginei și va lucra de luni până vineri în colaborare cu echipa de comunicare de la Palatul Buckingham din Londra, reședința oficială a monarhului.

Elisabeta a II-a are în prezent 4,1 milioane de fani pe Twitter și 6,9 milioane de admiratori pe Instagram.

Ducii Catherine și William de Cambridge au 10,4 milioane de admiratori pe Instagram, în timp ce ducii Meghan și Harry de Sussex au 9,9 milioane de fani pe aceeași rețea de socializare online.

„Provocarea dumneavoastră va fi de a coordona și dezvolta strategia noastră de comunicare digitală”, se arată în anunțul de angajare, pentru care sunt primite oferte până pe 24 decembrie.