FC Voluntari - Viitorul a fost meciul care a închis etapa a 20-a a Ligii 1. Echipa lui Hagi a câștigat meciul cu ilfovenii, scor 2-1, după ce a fost condusă cu 1-0, și a urcat pe locul al treilea în clasament.

Liga 1Foto: lpf.ro

Echipa gazdă a început cu dreptul meciul. În minutul 5, Căpățână a fost aproape de gol, dar mingea trimisă de el a trecut puțin pe lângă vinclu. 10 minute mai târziu, Viitorul a ratat o șansă uriașă de a deschide tabela de marcaj pe stadionul "Anghel Iordănescu" din Voluntari. Gabi Iancu a ratat singur cu portarul.

În repriza a doua a venit și primul gol al partidei. Echipa pregătită de italianul Cristiano Bergodi a punctat în poarta constănțenilor. Laidouni a centrat, iar Struna a marcat în minutul 66 cu un voleu de senzație din marginea careului.

Patru minute mai târziu, Viitorul a restabilit egalitatea. Rivaldinho a dus scorul la 1-1, după ce a trimis cu capul, pe spate.

Echipa lui Hagi a marcat din nou și a preluat conducerea meciului, scor 2-1. Intrat în locul lui Gabi Iancu, în minutul 70 al partidei, Louis Munteanu, în vârstă de 17 ani, a punctat în minutul 88.

Au evoluat echipele:

FC Voluntari: Rîmniceanu - Struna, Balaur, Armaş, Al. Vlad - Căpăţînă, Gorobsov, Laidouni - I. Gheorghe (Ebralidze '7), Ţiră (Papazoglou '75), Măţan (Costin '64). Antrenor: Cristiano Bergodi

FC Viitorul: Căbuz - Boboc, Ţîru, Ghiţă, De Nooijer - Ciobanu (Matei '70), Artean, Houri - Rivaldinho, Iancu (L. Munteanu '70), Ganea (Dulca '46). Manager tehnic: Gheorghe Hagi

Clasament Liga 1:

*sursă: flashscore.ro