Dan Petrescu, după meciul României de la CM de handbal feminin: "La final îmi venea să plâng" - Hotnews Mobile
1 € 4,7798 1 USD 4,3378marţi 28 ian 2020

Dan Petrescu, după meciul României de la CM de handbal feminin: "La final îmi venea să plâng"

de Silviu Dumitru Vineri, 6 decembrie 2019, 17:53
- a A+
Imagine
​Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj, a lăsat pentru două ore treburile de la echipă și s-a uitat la meciul naționalei de handbal feminin a României, de la Campionatul Mondial. La final, tehnicianul nu și-a mai putut stăpâni emoțiile și a început să plângă."A fost sărbătoare în vestiar, s-a țipat, s-a urlat, parcă luase campionatul CFR. Au avut spirit cei din cabină. Mie îmi venea sa plâng la final. România e România, ne dorim să câștige. Cristina Neagu e Hagi din handbal, a dat iar goluri. Bravo, fetelor, felicitări!

Tehnicianul a fost atât de tensionat în timpul partidei, încât l-a dat afară din birou pe unul dintre colaboratorii săi, Cristian Panin.

Nu mai avem handbalistele din trecut, dar spiritul face minuni. De când mă uit la handbal, n-am câstigat niciun meci. L-am dat afară pe Panin de la mine din birou, i-am zis să vina la final. Când s-a terminat, era să spargă ușa. Mereu mă uit la meciuri și aleg meciurile greșite. Uite că de data asta a fost bine" , a declarat Dan Petrescu în cadrul unei conferințe de presă, potrivit Mediafax.

România a câștigat în ultimele secunde meciul decisiv pentru calificarea în grupele principale ale Campionatului Mondial din Japonia. Tricolorele s-au impus cu 28-27 în fața selecționatei Ungariei, care a condus aproape toată partida. Cea mai mare diferență a fost de șapte goluri.


2716 afisari


=)) anunta si tu din timp
zaboo [utilizator], Vineri, 6 decembrie 2019, 19:15
+1/1
la meciul viitor, de ex., arunca celularul, cardul si o bratara ceva...neaparat aur ca sa iasa bine rezultatul! unde ziceai ca locuiesti?
ÎN MINUTUL 57
nick24 [utilizator], Vineri, 6 decembrie 2019, 18:29
0/0
la 26-23 pt Ungaria, mi-am aruncat televizorul pe geam!
comenteaza
Cookie Settings