Un bărbat de 40 de ani din Miercurea Ciuc a bătut un taximetrist și l-a amenințat cu un cuțit, cerându-i banii pe care îi are în mașină. Procurorii au decis ca agresorul să fie cercetat în libertate.

HotNews.roFoto: Hotnews

Potrivit Poliției Harghita, polițiștii au primit o sesizare de la un taximetrist din Miercurea Ciuc că în apropierea Staţiei CFR din localitate patru persoane i-au cerut să facă o cursă externă, până în comuna Sântimbru. Ajunși la destinaţie, cei patru au încercat să îl păcălească pe taximetrist şi să evite plata cursei, invocând diverse motive, scrie Mediafax.

În cele din urmă, în taxi, pe bancheta din spate, a mai rămas o singură persoană care, potrivit taximetristului, l-a lovit în cap de două ori și o dată în zona coastelor, după care i-a pus un cuțit la gât spunându-i să-i dea banii pe care îi are.

Cei doi au coborât din mașină, moment în care agresorul s-a împiedicat și a căzut, iar taximetristul a urcat la volan şi a plecat spre Miercurea Ciuc.

Procurorul de la parchetul Judecătoriei Miercurea Ciuc au decis continuarea cercetărilor cu agresorul în libertate, pentru tentativă la tâlhărie calificată.