Imagini surprinzătoare cu doi bărbați care fură un bancomat dintr-un magazin. Reacția patronului. Doi bărbați din Statele Unite au intrat într-un magazin, de unde au furat un bancomat. Ei au fost surprinși pe camerele de supraveghere cum cărau cu mâinile aparatul. „Doi bărbați cu o rangă”, ar fi spus managerul magazinului care a vizionat imaginile de pe camerele de supraveghere. Ei ar fi folosit și clești pentru a fura bancomatul. Noaptea următoare, același grup a lovit din nou, de data aceasta într-un alt magazin, unde au spart ușa, însă au plecat cu mâna goală. După șase furturi și trei încercări eșuate, bărbații ar fi adunat în total o sumă de aproape 40.000 de dolari, potrivit Știrile Pro Tv.

Faze tariFoto: Colaj foto

Fratele traficantului de droguri Pablo Escobar a lansat un smartphone pliabil accesibil. Roberto Escobar, fratele cunoscutului traficant de droguri Pablo Escobar, a lansat un smartphone pliabil cu preţ accesibil, transmite publicaţia Digital Trends. Dispozitivul, care concurează cu modele precum Huawei Mate X, Samsung Galaxy Fold sau Motorola Razr, se numeşte Escobar Fold 1. Roberto Escobar a declarat, pentru Digital Trends, că nu intenţionează să concureze cu Samsung sau Huawei, ci cu Apple. Escobar este încrezător că le va vinde oamenilor telefoane pliabile care costă doar 349 de dolari. Prin comparaţie, Motorola Razr, lansat recent, are un preţ de 1.600 de dolari, conform Digi24.

Un chirurg a ajuns vedetă pe internet. Dansează în timp ce operează! Un medic venezuelan a devenit vedetă pe internet. Acesta face furori cu înregistrările în care apare dansând pe ritmuri de reggaeton în timp ce operează. În înregistrările devenite virale pe internet, chirurgul Henry Garcia apare dansând în spital și în sala de operații pe melodii interpretate de artiști precum J Balvin, Maluma, Nicky Jam, Ozuna, Anuel AA și Black Eyed Peas. Medicul originar din Venezuela este specialist în chirurgie estetică. În timp ce operează, acesta obișnuiește să pună muzica artiștilor preferați în sală și să se miște pe ritmurile melodiilor respective, potrivit Libertatea.

Topul celor mai enervante cântece de Crăciun. 'All I Want for Christmas is You'', hitul interpretat de cântăreaţa americană Mariah Carey, a fost desemnat cea mai enervantă melodie de Crăciun, potrivit rezultatelor unui sondaj din Marea Britanie. Înainte ca toate radiourile din lume să îşi adapteze playlist-urile pentru perioada sărbătorilor, compania de telefonie mobilă Huawei a lansat sondajul "Cel mai enervant cântec de Crăciun", prin care a încercat să afle care este piesa vacanţelor de iarnă pe care englezii o urăsc cel mai mult. Nu este surprinzător faptul că "All I Want for Christmas is You" a ieşit pe primul loc, având în vedere că single-ul din 1994 este şi cea mai difuzată melodie în perioada sărbătorilor în Marea Britanie, dar şi în restul lumii, arată Descoperă.ro.

Legătura bizară dintre spălatul pe dinți și bolile de inimă. În esență, studiul sugerează că una dintre modalitățile prin care poți evita boli cardiovasculare o reprezintă spălarea pe dinți. O echipă de cercetători din Coreea a descoperit o legătură clară între o bună sănătate orală și șanse mai mici de a dezvolta nereguli cardiace sau insuficiență cardiacă gravă. Pentru a ajunge la această concluzie, cercetătorii au studiat peste 150.000 de coreeni cu vârste cuprinse între 40 și 79 de ani. Niciunul dintre participanți nu avea probleme cu inima în momentul în care au fost selectați să participe la studiu. Cercetătorii au evaluat participanții pe baza obiceiurilor de igienă orală raportate. În consecință, au descoperit că persoanele care se spălau pe dinți de cel puțin trei ori în fiecare zi au un risc cu 10% mai mic de a dezvolta fibrilaţie atrială, cea mai frecventă tulburare de ritm cardiac, notează Playtech.ro.