Donald Trump, în ”bustul gol” pe Twitter. Donald Trump a postat miercuri pe Twitter o fotografie în care și-a atașat chipul pe bustul gol al boxerului Rocky Balboa, legendarul personaj de film jucat de Sylvester Stallone. Președintele american nu a însoțit postarea cu niciun comentariu, dar face aluzie în mod evident la ”torsul magnific” cu care s-a lăudat pentru a respinge zvonurile că ar fi avut o criză cardiacă. Purtând centura aurită de campion, mănuşi de box mari şi roşii şi cu corpul lucind lângă corzile ringului, omagiul adus afişului la filmul ”Rocky III” este evident, potrivit Libertatea.

Faze tariFoto: Colaj foto

Țara care vrea să interzică Black Friday. Ce justificare a găsit? Black Friday a creat isterie la nivel internațional și, de câțiva ani, fenomenul a prins amploare și-n România. Sunt sute de comercianți care te atrag cu oferte care mai de care mai spectaculoase. Și toți îți promit reduceri pe care nu le găsești în altă perioadă a anului. De multe ori, însă, realitatea e alta. Și niște oameni au și demonstrat-o. E premisa de la care au plecat și parlamentarii francezi, care s-au pus pe treabă și au creionat un draft de lege care să interzică aceste campanii de Black Friday. Principalul motiv ar fi promoțiile înșelătoare. Adică faptul că magazinele promit reduceri mari, dar, în realitate, lucrurile stau altfel, conform Playtech.ro.

Sute de biserici, transformate în hoteluri de lux, cluburi de noapte şi crame, în Franţa. Câteva sute de biserici, mănăstiri şi capele din Franţa au fost dezafectate pe parcursul ultimului secol, iar numeroase dintre aceste edificii revin la viaţă după ce sunt reconvertite în săli de spectacole, hoteluri, baruri, cluburi de noapte, crame, aziluri de bătrâni. Municipalitatea din Rouen trebuie să decidă viitorul a patru dintre bisericile sale, care vor fi scoase la vânzare. Printre propunerile primite se numără o braserie cu un muzeu al berii. Bisericile, proprietatea municipalităţii - ca aproximativ 40.000 din cele 42.000 care există în Franţa, potrivit Conferinţei Episcopilor - au fost desacralizate, adică au fost eliminate obiectele de cult şi moaştele, arată Descoperă.ro.

Iluzie optică virală. Ce au crezut internauții despre fotografia unei fetițe. O fotografie cu o fetiță care pare să aibă picioarele incredibil de lungi a provocat rumoare printre utilizatorii de Twitter, care nu reușesc să detecteze cum s-a produs această iluzie optică. În imagine apare o fetiță îmbrăcată în negru, care stă în picioare pe o zonă cu iarbă uscată. La prima vedere pare că are picioarele nenatural de lungi și subțiri. Una dintre postările cu această imagine a adunat mii de comentarii ale internauților care au recunoscut că nu și-au putut da seama ce apare de fapt în imagine, decât după ce au citit comentariile care arătau că fetița ține în mână o pungă de popocorn cu o culoare foarte asemănătoare cu iarba pe care stă, relatează Știrile Pro Tv.

O fostă culturistă de 82 de ani l-a făcut pe un bărbat să regrete că i-a spart locuinţa. Un bărbat a pătruns prin efracţie în casa din Rochester, New York, a unei femei în vârstă de 82 de ani, însă întâmplarea nu s-a terminat bine... pentru el. Femeia a povestit că se pregătea să meargă la culcare, joia trecută, când un bărbat a bătut la uşa sa cerându-i să cheme o ambulanţă. Willie Murphy a declarat pentru postul WHAM afiliat CNN că a sunat la poliţie, dar nu l-a lăsat pe bărbat să intre în locuinţă. Ca urmare, acesta s-a enervat, a forţat uşa şi a pătruns înăuntru. Murphy, fostă campioană la culturism, a declarat că a folosit mai multe obiecte din gospodărie pentru a se apăra de intrus, printre acestea fiind o masă, notează Digi24.