Tot ce trebuie să știi despre CM de Handbal Feminin. România are cele mai multe participări. Când debutăm în competiție (Telekom Sport) - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,2716vineri 10 iul 2020

Tot ce trebuie să știi despre CM de Handbal Feminin. România are cele mai multe participări. Când debutăm în competiție (Telekom Sport)

de Redactia Vineri, 22 noiembrie 2019, 9:53
- a A+
Imagine
​Campionatul Mondial de handbal feminin 2019 se deschide sâmbătă, 30 noiembrie în direct la Telekom Sport. Japonia este ţară gazdă a acestei a 24-a ediţii a competiţiei şi propune din start un spectacol pe cinste. Mariajul intre sport, tradiţie şi cultură se anunţă de pe acum senzaţional şi promite să capteze publicul telespectator de la primele minute ale turneului.


În splendidul spaţiu nipon, unde chiar şi pustiul are un farmec aparte, Cristina Neagu şi celelalte fete ale lui Tomas Ryde caută o medalie de care sportul românesc are atâta nevoie. Vreme de două săptămâni, Telekom Sport te ţine aproape de evenimentul momentului în sportul mondial.

România a obţinut biletele pentru turneul final ca urmare a clasării pe locul 4 la Campionatul European din 2018, câştigat de Franţa. Fetele noastre au pierdut atunci în faţa Rusiei în semifinale (22-28) , dar şi finala mică în faţa Olandei, scor 20-24.

CITEȘTE CONTINUAREA PE TELEKOMSPORT


1360 de afisariNiciun comentariu
comenteaza
Cookie Settings