Andreea Antonescu a acceptat cererea în căsătorie de rușine. „Au mai trecut câteva luni până să-i spun”. Andreea Antonescu și-a anunțat divorțul de soțul ei în urmă cu doar câteva luni, însă până acum, acesta nu s-a pronunțat oficial. Cu toate astea, artista trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de un alt bărbat. Artista a fost în platoul unei emisiuni TV, unde a povestit că a acceptat să se căsătorească din rușine față de Traian. Încă soțul Andreei Antonescu, pentru că cei doi nu au semnat actele de divorț deocamdată, a pus la cale un plan pentru a o cere de soție, potrivit Libertatea.

caru cu vedeteFoto: Hotnews

Marco Borriello a dezvăluit motivul pentru care n-a mers relaţia cu Mădălina Ghenea. Marco Borriello, 37 de ani, fost atacant la AC Milan, AS Roma şi Juventus, a dezvăluit motivul pentru care relaţiile sale cu femei precum Mădălina Ghenea sau Nina Senicar n-au funcţionat. Între atacantul italian şi Mădălina Ghenea a existat acum câţiva ani o poveste de dragoste cunoscută în tot showbizul din Italia. Borriello a fost foarte îndrăgostit de româncă şi Mădălina Ghenea a lăsat de înţeles că ea a fost cea care nu şi-a mai dorit relaţia, relatează Telekom Sport.

Gabriela Cristea i-a răspuns unei femei care i-a spus că e bătrână. Gabriela Cristea se numără printre vedetele de la noi care le răspunde internauților la comentarii fie ele pozitive sau negative… Așa s-a întâmplat în această după-amiază, când o femeie i-a spus în mod indirect prezentatoarei că este bătrână. Îndrăgita vedetă i-a dat imediat replica, iar comentariul ei i-a inspirat pe mulți dintre cei care l-au citit. De altfel, acesta a strâns numeroase like-uri. Gabriela Cristea a fost “înțepată” de Roxana, o femeie care a trecut de prima tinerețe, potrivit profilului ei de Instagram. Aceasta i-a lăsat următorul comentariu răutăcios: “Neliniștită poate…. dar tânără, nu prea…” scrie Cancan.

Carmen Harra - previziuni despre al doilea tur al alegerilor prezidentiale 2019: "S-au facut niste erori masive" „Ceva se va schimba în România… Adică, nu mă refer neapărat la preşedinte, mă refer la cei care au condus România în ultima bucată de timp… S-au făcut nişte erori masive şi asta trebuie corectate”, spune Carmen Harra, convinsă că în viitorul apropiat în România se vor petrece şi lucruri pozitive. Şi, după ce a cerut data de naştere a Vioricăi Dăncilă, a emis o serie de previziuni. ”Eu zic că tot Klaus Iohannis o să rămână… Ea e pe muchie de cuţit, scrie KanalD.

Are 48 de ani, dar arată ca o puștoaică. Soacra unui cunoscut fotbalist face furori pe internet cu o siluetă de invidiat. Are 48 de ani, dar Mariana Bachici, soacra lui Adrian Mutu, are o siluetă mult visată de multe dintre domnişoarele din ziua de astăzi. Mama Sandrei, soția lui Adi Mutu, se ocupă de nepoțeii ei atunci când mama lor este nevoită să meargă la evenimente. Cei doi soți sunt recunoscători pentru ajutorul primit și o răsfață cu vacanțe de lux ori de câte ori au ocazia, potrivit WowBiz.