Un elev de 14 ani, de la o şcoală gimnazială din municipiul Constanţa a fost miercuri atacat cu un cuţit, fiind înţepat în coapsă, de către un coleg de clasă, în timpul recreaţiei, în urma unui conflict mai vechi iscat între ei pe tema jocurilor online, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean, potrivit Agerpres.

Elevi la scoalaFoto: Agerpres

"Astăzi, în jurul orei 10.15, poliţiştii Secţiei 1 au fost sesizaţi cu privire la faptul că doi elevi ai Şcolii Gimnaziale nr. 5 au fost implicaţi într-un conflict. Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că un minor, de 14 ani, în urma unui conflict mai vechi, a fost agresat, fiind înţepat cu un obiect tăietor înţepător, în coapsa piciorului drept, de către un alt coleg de clasă, în vârstă de 14 ani, în timp ce se aflau în pauză, pe holul şcolii", a transmis IPJ.

Minorul rănit, elev în clasa a VII-a, a fost preluat de un echipaj SMURD şi transportat la spital, iar în urma controalelor medicale care au arătat că nu i-a fost pusă viaţa în pericol, acesta nu a fost internat.

Conform IPJ Constanţa, în cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de loviri sau alte violenţe şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa a demarat o anchetă în acest caz, la Şcoala Gimnazială nr. 5 "Nicolae Iorga", rezultatele urmând să fie făcute publice.