​Antrenorul naţionalei Maltei, Ray Faruggia, a suferit o lovitură puternică la cap în timpul meciului de vineri cu Spania, pierdut cu scorul de 7-0, în grupa F de calificare la Euro-2020, din care face parte şi România, transmite News.ro.

Ray Faruggia s-a lovit la cap in meciul cu SpaniaFoto: captura marca.com

Potrivit Marca, camerele de televiziune nu au surprins incidentul din repriza a doua, dar se pare că tehnicianul s-a lovit de structura băncii de rezerve. Medicii i-au acordat imediat îngrijiri lui Faruggia şi antrenorul a petrecut restul reprizei secunde cu gheaţă la cap, uitându-se la pământ, incapabil să urmărească meciul.

“Nu îmi amintesc mai nimic din ultimele 20 de minute”, a declarat Faruggia în conferinţa de presă de după meci. “Am jucat împotriva celei mai bune echipe din lume, fără îndoială. În plus, am primit patru goluri după cornere. Spania este mai bună decât noi, categoric, şi cred că poate câştiga Campionatul European cu aceşti jucători. Şi eu urmăresc foarte mult fotbal”, a mai spus el.

Naţionala Maltei a fost învinsă cu scorul de 7-0 de Spania, vineri seară, în deplasare, în preliminariile Campionatului European din 2020.