Viorica Dăncilă, după ce Florin Cîțu a vorbit despre un buget paralel la Finanțe: Încearcă să justifice politica de austeritate cu "greaua moștenire" - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,2716vineri 10 iul 2020

Viorica Dăncilă, după ce Florin Cîțu a vorbit despre un buget paralel la Finanțe: Încearcă să justifice politica de austeritate cu "greaua moștenire"

de R.M. Joi, 14 noiembrie 2019, 19:48
- a A+
Imagine
Viorica Dăncilă l-a acuzat joi pe ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, care a vorbit despre o contabilitate dublă la buget, că încearcă să justifice o viitoare politică de austeritate invocând "greaua moștenire".


Liberalii "vin cu o politică de austeritate și vor să o justifice într-un fel, iar justificarea e legată de greaua moștenire", a spus Viorica Dăncilă, într-o conferință de presă.

Fostul premier a precizat că au mai existat acuzații din partea liberalilor legate de neîncadrarea în ținta de deficit bugetar și în 2018, dar Eurostat a confirmat în cele din urmă un deficit de 2,96%.

Prin aceste declarații liberalii "vor să ascundă neputința, faptul că nu au soluții, că nu au venit cu un program de guvernare, că de fapt vor să vină cu o politică de austeritate" și atunci "spun că au o grea moștenire", a continuat Viorica Dăncilă.

În ceea ce privește un posibil buget paralel invocat de Florin Cîțu, "nu există așa ceva", a continuat Viorica Dăncilă.

Pe de altă parte, lidera PSD i-a cerut președintelui Klaus Iohannis "să dea explicații întregii țări" după ce europarlamentarul Rareș Bogdan a scris pe Facebook că Viorica Dăncilă ar trebui "să se pregătească de dezbatere cu procurorii", în contextul desecretizării raportului 10 august.

Aceasta s-a întrebat dacă nu cumva i se va deschide și ei dosar penal, așa cum s-a întâmplat cu Victor Ponta sau cu Dan Barna.

"Ne îndreptăm spre un monopol de putere pe care îl vrea președintele Iohannis", care "conduce Guvernul" și acum vrea să conducă și Parlamentul și "vrea puterea absolută în România". "La 30 de ani de la căderea comunismului vedem un președinte dictator care vrea puterea", a mai acuzat Viorica Dăncilă.


2878 de afisariDoamna Dancila
Futurist Irefutabil [utilizator], Joi, 14 noiembrie 2019, 20:07
+2/2
Aplica dictonul "Buget, deci exist" pe care il poate aplica chiar si in varianta paralela: "Muget, deci exist"
Da
Soljenitin [utilizator], Joi, 14 noiembrie 2019, 20:46
+2/2
Primii-s hoti, ceilalti abia ce au preluat dezastrul lasat de PCR. Pardon, PSD.

In alta ordine de idei, am toata nadejdea ca Veorica-Vasilica si intregul grup infractional organizat pe care l-a condus vor infunda puscariile pentru subminarea economiei nationale si pentru 10 august. ;-)
inca 7 comentarii comenteaza
Cookie Settings