[P] Vizitează Amber Gardens, singurul proiect rezidențial din România cu locuinţe verzi, inteligente - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,2716vineri 10 iul 2020

[P] Vizitează Amber Gardens, singurul proiect rezidențial din România cu locuinţe verzi, inteligente

Joi, 14 noiembrie 2019, 9:00
- a A+
Imagine
Alesonor , dezvoltatorul complexului imobiliar inovator Amber Gardens , extinde proiectul cu locuinţe verzi, inteligente, cu preţuri începând cu 150.000 euro. Noile vile verzi urmează standarde înalte de eficienţă energetică, calitate şi durabilitate a clădirilor, design modern, confort, mediu sănătos, siguranţă şi intimitate.


Complexul rezidenţial Amber Gardens este amplasat în zona Otopeni-Tunari, este dominat de grădini şi străzi largi, dispune de loc de joacă verde, teren de tenis, teren de basket, precum şi de staţie de încărcare pentru maşinile electrice.

Locuinţe verzi, inteligente Amber Gardens pot fi vizionate duminică, 17 noiembrie, între 10:00 – 17:00 (Pentru programarea vizitei: 0765250777).

Casa verde o investiţie pe termen lung

Eficiente din punct de vedere energetic şi construite la un standard înalt de calitate, locuințele verzi de lux Amber Gardens sunt considerate investiţii sigure de către instituţiile bancare, calificându-se pentru ipoteca verde, special creată pentru proiectele rezidenţiale verzi. Astfel, cea mai mică locuinţă poate aduce locuitorilor săi economii de aproximativ 70.000 euro de-a lungul a 20 de ani datorită utilizării eficiente şi micşorării costurilor de întreţinere a casei, costurilor mai mici ale ratelor lunare şi impozitului redus cu 50% pentru locuinţă verde.

Certificări și premii

Proiectul rezidenţial de lux Amber Gardens a fost primul proiect de vile din România care primit certificarea “Casă Verde " acordată de către de Romania Green Building Council (RoGBC), chiar la începutul anului 2015, odată cu lansarea. În continuare, Amber Gardens este singurul proiect de vile din Bucureşti şi Judeţul Ilfov care deţine această certificare.

"Locuinţele verzi oferă economii substanţiale la costurile pentru energie şi asigură calitate, sănatate şi confort ca beneficii suplimentare comparativ cu locuinţele standard existente pe piaţă. O certificare independentă oferă o garanţie cumpărătorului cu privire la modul în care locuinţa a fost construită pentru a atinge aceste standarde ridicate de sustenabilitate. Am fost bucuroşi să oferim certificarea noastră Green Homes certified by Romania Green Building Council dezvoltatorului Alesonor pentru proiectul Amber Gardens, primul proiect de vile din zona Bucureştiului şi din România care a îndeplinit cu succes şi chiar a depăşit standardele necesare obţinerii certificării.", declară Monica Ardeleanu, Director Executiv, RoGBC.

Ca urmare a promovării conceptului de Ipotecă Verde de către RoGBC, mai multe bănci propun produse bancare speciale pentru proiecte verzi.

De asemenea, pe lângă alte multiple premii de design şi responsabilitate faţă de mediu, AmberGardens este câștigător al premiului I la prestigiosul concurs “Anuala de Arhitectură București".FILOZOFIA AMBER GARDENS: TRUE LUXURY IS GREEN

Amber Gardens demonstrează că adevăratul lux este verde și de înaltă calitate. Proiectul încorporează finisaje de calitate într-un spațiu de locuit mai confortabil, care oferă intimitate, un mediu mai sănătos cu lumină și acustică superioare, și permite reducerea semnificativă a costurilor de energie și de întreținere.

Amber Gardens se află într-o zonă liniștită, în zona Otopeni-Tunari, la o distanță de doar 20 minute de centrul orașului și în apropierea unora dintre cele mai prestigioase școli: Școala Internaţională Americană (American International School of Bucharest), Şcoala Franceză (Lycée Français Anna de Noailles), Școala Europeană Bucureşti și Școala Britanică, precum şi alte şcoli şi grădiniţe apreciate, atât publice cât şi private, şi are acces la mijloacele de transport în comun.

Mai mult, apropierea de centrul orașului, accesul rapid către centura orașului, DN1, Pipera-Tunari, şi aeroportul Henry Coandă, infrastructură tot mai bună de la an la an, în continuă dezvoltare, plan urbanistic, canalizare şi taxe reduse pentru clădirile rezidenţiale verzi în comuna Tunari, transportul în comun, centrele comerciale în proximitate, centrele de sport, agrement și petrecere a timpului liber, rețeaua de școli și grădinițe apreciate, pădurea din apropiere, extinderea centrelor de business din zona de Nord, situează zona Otopeni-Tunari printre preferințele celor care aleg să locuiască în zona de nord a capitalei.

Membrii comunității Amber Gardens sunt familii care își doresc un stil de viață mai sănătos, echilibrat, sunt din ce în ce mai preocupați de calitatea vieții lor, de confortul pe care îl oferă locuința personală și de eficiența energetică, precum și de intimitatea spațiului în care locuiesc. Printre clienții Amber Gardens sunt antreprenori, expați, părinți ai căror copii studiază la școlile din nordul capitalei și au ales să locuiască într-o comunitate care împărtășește aceleași preocupări pentru stil de viaţă.

"Am primit foarte multe solicitări din partea potenţialilor clienți Amber Gardens pentru locuinţe în cadrul complexului, adaptate nevoilor familiilor lor. Ne bucurăm să întâlnim din ce în ce mai multe familii interesate de Amber Gardens, un proiect ambițios, inovator şi unic în România. Sunt familii care apreciază calitatea şi durabilitatea pe termen lung a construcţiilor noastre, designul modern, profesionalismul echipei noastre şi, în acelaşi timp, înţeleg beneficiile pe care le oferă o locuinţă verde, printre care eficienţă energetică, confort, intimitate, stil de viaţă mai sănătos, aproape de natură etc. În acest context, am acceptat provocarea de a construi un ansamblu în care oferim locuinţe potrivite ca dimensiuni pentru familiile care ne-au solicitat adaptarea proiectului, familii care împărtaşesc aceleaşi valori şi împreună alcătuiesc o comunitate frumoasă.", a declarat Alex Skouras, Managing Partner Alesonor.


Despre Alesonor, dezvoltatorul proiectului Amber Gardens

Alesonor este o companie de dezvoltare imobiliară, fondată în România în anul 2003. De aprox. 16 ani, Alesonor investește în proiecte imobiliare de succes, incluzând proiecte comerciale şi industriale, dar având ca obiectiv principal dezvoltarea proiectelor rezidenţiale de lux și, în același timp, responsabile față de mediu, domeniul în care compania a câştigat o experienţă importantă pe piaţa din România. Alesonor a dezvoltat și vîndut cu succes următoarele proiecte rezidenţiale: Clover Residence, Magnolia Residence, Ivy Office Residence, Almond Tree Residence. Cel mai nou proiect Alesonor este Amber Gardens, singurul ansamblu rezidențial din România cu locuințe verzi.


6292 de afisaricine-i arhitectul?
U_swamp [utilizator], Duminică, 17 noiembrie 2019, 1:55
+1/1
cine-i arhitectul?
comenteaza
Cookie Settings