Dăncilă, după refuzul dur al lui Iohannis de a participa la dezbatere: Un moment de o aroganță monstruoasă - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,2716vineri 10 iul 2020

Dăncilă, după refuzul dur al lui Iohannis de a participa la dezbatere: Un moment de o aroganță monstruoasă

de C.D. Miercuri, 13 noiembrie 2019, 20:20
- a A+
Imagine
Refuzul președintelui de a participa la o dezbatere pentru turul II, reiterat miercuri seară, a fost calificat de Viorica Dăncilă drept "un moment de o aroganță monstruoasă". Candidata PSD a spus că totuși are răbdare și speră ca președintele să "găsească înțelepciunea și curajul" de a accepta invitația la dezbatere, propunând chiar ca aceasta să se desfășoare duminică, la TVR.


"Un moment de o aroganță monstruoasă. Am văzut un președinte care ne spune că singura lui realizare este că a dat jos un guvern legitim", a spus Dăncilă, la scurt timp după conferința de presă a lui Klaus Iohannis care a refuzat o dezbatere pe motiv că nu poate legitima "comportamentul mizerabil al PSD".

Candidata PSD a comentat că șeful statului spunea în 2014 "că o dezbatere este absolut necesară si așteptată de toți românii". "Ne spune că românii nu mai merită o astfel de dezbatere? Ne putem aștepta să ne spună că românii nu-și mai pot exprima opțiunea politică dacă nu e PNL?", a mai spus ea.

Președintele Klaus Iohannis a reafirmat miercuri că nu va participa la nicio dezbatere cu candidatul PSD, Viorica Dăncilă, invocând ca principal argument faptul că fostul premier a fost parte activă a tuturor mârlăniilor PSD-iste" și a "sprijinit activ încercările de acaparare a Justiției"


8030 de afisariO intrebare
Werwolf1 [utilizator], Miercuri, 13 noiembrie 2019, 21:17
+32/40
Pentru doamna Dancila: In Aprilie 2018 presedintele v-a sunat sa discutati despre mutarea ambasadei Romaniei de la Tela Viv la Ierus-Alim si nu i-ati raspuns la telefon motivand ca erati ocupata cu Simfonia Lalelelor de la Pitesti .Cum ati cataloga aceasta mica gafa de prim ministru? Prostie sau aroganta?
O monstruozitate
doar_un_mesaj [utilizator], Miercuri, 13 noiembrie 2019, 21:19
+30/40
este existența PSD-ului!
inca 23 de comentarii comenteaza
Cookie Settings