Primele incidente la alegerile prezidențiale : Doi șoferi care transportau buletine de vot au fost găsiți beți - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,2964joi 09 iul 2020

Primele incidente la alegerile prezidențiale : Doi șoferi care transportau buletine de vot au fost găsiți beți

de Redactia Sâmbătă, 9 noiembrie 2019, 14:26
- a A+
Imagine
​În urma testării conducătorilor auto implicați în transportul buletinelor de vot, au fost depistați doi șoferi beți. La testarea cu aparatul etilotest aceștia au prezentat valori de 0,06 și respectiv 0,17 mg/l alcool pur în aerul expirat, spun reprezentanții poliției, citați de Digi24 .


Bărbații au fost sancționați cu amendă în valoare de 1.305 lei și de asemenea le-au fost reținute permisele de conducere.

Poliția Capitalei acționează în aceste zile cu peste 2. 200 de polițiști, cărora li se alătură alte efective ale Ministerului Afacerilor Interne.

Începând cu ora 8:00 a început transportul buletinelor de vot către secțiile organizate la nivelul municipiului Bucureşti.

"Pentru a ne asigura că nu vor exista incidente pe parcursul acestei activități, toți conducătorii auto sunt testați cu aparatul alcooltest și de asemenea sunt verificate documentele, atât ale celor ce se află la volan, cât și ale autoturismelor de transport. După ce buletinele vor ajunge în siguranță la secțiile organizate, ne vom prelua posturile dedicate, și aici vorbim despre paza obiectivelor atribuite, adică spațiile unde sunt organizate secțiile de votare. Ne vom îndeplini întocmai obligațiile, în acord cu atribuțiile poliției. De asemenea, suntem pregătiți să intervenim la orice apel 112 sau solicitare directă", mai transmite Poliția.


4294 de afisariBetivanii...
acasa1284285656193 [utilizator], Sâmbătă, 9 noiembrie 2019, 17:18
+1/1
Sigur erau votanti dancilieni...beti de fericire !
hehe
transpenibilus [utilizator], Sâmbătă, 9 noiembrie 2019, 20:46
0/0
Sa conteste pizideaua la CCR! Astia nu erau soferi specializati in condus buletine. Sigur poate stoarce ceva din asta Dorneanu&Tudorelul.
Bai, da Tariceanu ce-a mai zis lately ca isi facuse planul sa iasa presedinte?
comenteaza
Cookie Settings