Monica Melencu anunță că va merge în Italia să-și caute fiica, după ce Cumpănașu i-a arătat o filmare cu o fată care seamănă cu fiica sa / DIICOT spune că nu există indicii care susțin afirmațiile lui Cumpănașu - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,2942joi 09 iul 2020

Monica Melencu anunță că va merge în Italia să-și caute fiica, după ce Cumpănașu i-a arătat o filmare cu o fată care seamănă cu fiica sa / DIICOT spune că nu există indicii care susțin afirmațiile lui Cumpănașu

de N.O. Sâmbătă, 9 noiembrie 2019, 11:43
- a A+
Monica Melencu a declarat, sâmbătă, că se va deplasa personal în Italia să-și caute fiica, după ce Alexandru Cumpănașu i-a prezentat o filmare în care apare o fată care seamănă cu Luiza, relatează Mediafax. Pe de altă parte DIICOT a precizat, pentru MEDIAFAX, că pe niciun canal de cooperare internațională - autorități judiciare, cooperare polițienească - nu există indicii care ar putea susține afirmațiile lui Cumpănașu.


"Asta și fac (merge în Italia să o caute personal pe Luiza, n.r). Orice detaliu, orice minut m-a costat. Autoritățile nu au făcut nimic până s-a aflat cazul Alexandrei. Sunt 7 luni, răspunsul este: "Nu există nimic concret". Mă oprește un zid. Exclus declarația lui Dincă (potrivit căreia a omorât-o pe Luiza, n.r.)", a spus Monica Melencu la Antena3.

Mama Luizei este convinsă că fiica sa a fost răpită de o rețea și că încă este în viață.

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, fata de 15 ani ucisă de Gheorghe Dincă, a spus vineri seară că familia Luizei Melencu ar fi recunoscut-o pe fată într-un filmuleț pe care îl deține și care a fost făcut recent în Italia.

Ulterior, mama Luizei a afirmat că tânăra din imagini seamănă cu fiica sa, dar vocea nu se aude foarte bine.

Pe de altă parte, Mihaela Porime, purtătorul de cuvânt al DIICOT, a precizat, pentru MEDIAFAX, că pe niciun canal de cooperare internațională - autorități judiciare, cooperare polițienească - nu există indicii care ar putea susține afirmațiile lui Cumpănașu.1270 de afisariStrategia de campanie a lui Cumpănașu.
asavreau [utilizator], Sâmbătă, 9 noiembrie 2019, 12:52
+3/3
Minciuna.Calcă pe cadavre,își bagă în rahat familia,numai să iasă.Norocul nostru este că nu va ieși.
Saracii parinti
piticu_enigmatic [utilizator], Sâmbătă, 9 noiembrie 2019, 11:58
+2/4
Numai in pielea lor sa nu fii. Atata iures atata presiune si agitatie si informatii de peste tot de poze de tot felul nu stiu cat mai rezista. Fata aia din poza nu e Luiza plus ca daca fetele ar umbla pe strazi ar incerca sa scape cumva. Si tv profita de drama lor ca sa faca rating talk-show-uri 24/7 si analistii si investigatorii de ocazie care stiu ei care e treaba.
inca 3 comentarii comenteaza
Cookie Settings