Paleologu, acuzații la adresa lui Klaus Iohannis - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,0172sâmbătă 16 ian 2021

Paleologu, acuzații la adresa lui Klaus Iohannis

de S.J. Vineri, 8 noiembrie 2019, 23:00
- a A+
Imagine
Theodor Paleologu i-a transmis, vineri, președintelui Klaus Iohannis că a oferit constant o nouă șansă PSD "să ducă România spre ruină", potrivit Mediafax.


Prezidențiabilul PMP a precizat că Iohannis a fost un președinte absent în toate dezbaterile de campanie, în schimb acum șeful statului vorbește de absenteism.

"Nu, domnule Iohannis, nu poporul e de vină că PSD-ul a ajuns la putere, ci fabuloasa dvs contraperformanță ca președinte. Dvs ați tot dat constant cîte o nouă șansă PSD-ului să ducă România spre ruină. Cum puteți vorbi de absenteism, cînd ați fost un președinte absent și cînd ați absentat de la toate dezbaterile din campanie? Într-o Românie normală președintele comunică cu societatea, într-o Românie normală președintele respectă poporul, într-o Românie normală fiecare candidat participă la dezbateri, pentru că dezbaterea este esența democrației", a scris Theodor Paleologu, vineri, pe Facebook.

Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj, vineri la Râmnicu Vâlcea, înaintea încheierii campaniei electorale, prin care i-a îndemnat pe români să meargă la vot, la alegerile prezidențiale de duminică. Șeful statului a adăugat că PSD nu a dispărut și rămâne un adversar redutabil.


1156 de afisariPueril
D.M.A.Gogu [utilizator], Vineri, 8 noiembrie 2019, 23:23
+1/7
Paleologu ar fi procedat cu siguranta mult mai bine, s-ar fi luat de piept cu Dragnea & co. Invingator fiind, savureaza clipele de liniste, in calitate de presedinte respectat... dupa care suna desteptatorul.

Pentru a fi presedinte trebuie sa te maturizezi putin, sa vii cu un plan de actiune credibil. Cu povesti gen daca eram eu, ce viteaz eram convingi doar pe cei ce au timp sa te creada. Pana atunci du-te si bea-ti lapticul pana nu se raceste.
Partial de acord
Soljenitin [utilizator], Sâmbătă, 9 noiembrie 2019, 7:29
+1/3
Ba poporul este de vina ca a ajuns PSD la putere, insa este vina ca a stat atat de mult acolo este a lui Iohannis.

La numirea catastrofei aleia de Dancila Iohannis a avut tinta in colimator, insa a preferat, in mod convenabil, crede el, sa nu traga.

Astfel, de acord doar pe jumatate cu Parerologu.
In rest: Go Barna!
inca 2 comentarii comenteaza