Alegeri prezidențiale 2019: Lideri ai PNL au votat la Roma, șeful PMP a mers la Chișinău / Rareș Bogdan: Am ales capitala Italiei din respect pentru Diaspora - Hotnews Mobile
1 € 1 USD 4,1145luni 26 oct 2020

Alegeri prezidențiale 2019: Lideri ai PNL au votat la Roma, șeful PMP a mers la Chișinău / Rareș Bogdan: Am ales capitala Italiei din respect pentru Diaspora

de D.D. Vineri, 8 noiembrie 2019, 17:47
- a A+
Imagine
​Zeci de români din diaspora au votat în prima zi a alegerilor prezidențiale 2019, printre aceștia și liberalii Rareș Bogdan, Robert Sighiartău și Viorel Badea, la Roma, dar și Eugen Tomac de la PMP, la Chișinău.


Europarlamentarul Rareș Bogdan, secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, dar și senatorul liberal Viorel Badea au votat, vineri, la alegerile prezidențiale în Roma, Bogdan afirmând că a ales capitala Italiei "din respect pentru Diaspora și cei care au fost umiliți", potrivit Mediafax.

La rândul său, Robert Sighiartău a spus că a votat pentru o Românie normală. "Am votat pentru o Românie europeană, pentru o Românie occidentală. Împreună cu președintele României, cu oamenii de bună credință ne dorim ca următorii cinci ani să fie ani buni, să fie cinci ani de zile de construcție a României, în care vrem să dăm un semnal ca românii care sunt aici să se întoarcă în România", a punctat secretarul general al PNL. De asemenea, Viorel Badea a spus că sunt "trei zile pentru zece ani de bunăstare în România".

La rândul său, liderul PMP, Eugen Tomac, a votat, vineri dimineață, la Chișinău la alegerile prezidențiale, afirmând că a devenit o tradiție să își exprime votul pentru alegerile prezidențiale în capitala Republicii Moldova. El a mai spus că a votat "singurul candidat unionist, profesorul Paleologu".

El i-a îndemnat pe cei care au și cetățenie română să meargă să voteze.


1479 de afisariPăcat că nu am drum la MOCKBA acum în weekend
Nyk1 [utilizator], Vineri, 8 noiembrie 2019, 19:58
+2/2
Ar fi fost un gest frumos, de respect față de diaspora, cred eu, să votez acolo.
Păi...
solar [utilizator], Vineri, 8 noiembrie 2019, 18:08
0/0
Păi. NU ? Prezidențialele ard și babale se duc în ...DIASPORA !
inca 1 comentariu comenteaza