Senatorul PSD Șerban Nicolae a scris, vineri pe pagina sa de socializare, că liberalii sunt niște "neofanarioți" care au preluat Puterea, fără voința românilor, fără alegeri democratice. Șerban Nicolae nu este la primul derapaj de acest fel, în octombrie, într-o emisiune televizată a declarat că președintele Klaus Iohannis intenționează "să-i extermine pe pesediști cu ajutorul unor legi precum cele adoptate de naziști în 1935".

Serban NicolaeFoto: Agerpres

„Neofanarioții. Fără voința românilor, fără alegeri democratice, guvernul Orban Omul-Foarfece a preluat frâiele Puterii. Rețeta e verificată și încă funcționează. Ca acum trei sute de ani, s-au milogit târându-se în fața stăpânilor, au dus peșcheșuri grase la Înalta Poartă și au făgăduit averile Țării, dar au căpătat firmanul dorit. Gauleiterul rânjește satisfăcut. Și stăpânii lui sunt mulțumiți și sigur o să-și țină promisiunile. Prăpădul poate începe! Aurul, pădurile, gazele, energia electrică, întreaga vistierie a Țării, totul poate fi acum dat fără opreliște și fără rușine. Pentru români vor urma biruri și taxe noi, impozite mărite și venituri tăiate. Promisiunile neofanarioților sunt mari iar stăpânii lor nu se joacă”, a scris Șerban Nicolae pe Facebook.

Senatorul PSD mai spune că printre cei care vor resimți impactul măsurilor Cabinetului Orban vor fi micii întreprinzători și agricultorii.

Luna trecută, într-o emisiune la Realitatea TV, Șerban Nicolae a vorbit despre „exterminarea PSD-iștilor, pe un model de acum 70-80 de ani” și a susținut că Iohannis ar putea să vină cu un set de legi precum cele adoptate de naziști în 1935.

„Faptul ca dl Iohannis si-a pus în gand exterminarea PSD-istilor, pe un model de acum 70-80 de ani, uitand sau neuitand un asemenea mod de gandire care băga de-a valma simpatizanti si votanti PSD si vorbeste in termeni de disparitie, ma gandesc ca maine-poimaine vine si cu legile de la Nurnberg sa fie tacamul complet”, a spus Șerban Nicolae, potrivit Realitatea.net.